~Pengikut Jaijina~

Wednesday, December 1, 2010

bile echa ku hangkut pegi opis

sabtu lepas kami lakik bini keje..
aku tgh hari balik amik echa dari taska..
biasanya sampai rumah, kasi susu sedas, echa selamat berlayar..
tp hari tu lain mahcham ektip nye, bukan sedas, 2 das botol tp lelapnye idok jugak..

langsong aku hangkut die ke opis..

semasa di opis :

echa mule meng'tekober' sit emaknya..

wah², kemain dia menenyeh keyboard pc aku tuh, di tunjal²nya..sampai keyboard tu dah kuar mahcham² munyik..

apelagi, peberet katon dialah..
kalau ngadap wonder girl pets ni, memang tak kelip² matenye..

sejak² dah pandai buat muke camni, asalkan nak bergambo jek inilah senyuman paling ikhlas dia..
asal sebut 1,2,3, asal soh posing mmg inilah trademark nya..

selamat berlayar pon..ni ektibiti dalam surau..
jenuh aku nak suruh dia tido..
apelagi, ibu pon mencelah le, wahahaha..

8 yang comei lotte:

ayunaufal said... [Reply]

echa buat mimik muke tu yg tak tahan tu.. hehehe

Zaidah said... [Reply]

semakin aktif anak dara nie..babab yer tak nak tidur yer...

cheqna said... [Reply]

pergh echa..
hehehehehehe
sabo jela
makin mengganas ini anak dara ye =)

zurazari said... [Reply]

echa nak ikut gak eh...
hehehe...
pandai echa nie...
memek muker yg sgt comey!!
geram ngn pipi echa=)

Sricahaya said... [Reply]

bila dah besar, waktu tdonya pun jadi kurang..sanggup thn mata tu nak main punya pasal..

Golden Rose said... [Reply]

huhuhu...kesian echa tolong maknya keje sampai terlena...jgn lupa singgah blog sha amik award ye.

eRiNsZ said... [Reply]

hye dear jom join SUKA-SUKA
MAIN AIR giveaway kat rumah
pink ku... 10 hari sajer..

AngahSayang2314 said... [Reply]

hahahaha kelakar tul la suami akak