~Pengikut Jaijina~

Monday, December 6, 2010

gadis tudung saji part 2

kekretivitinya mmg tidak di sangkal lagi..

pantang kalau dia nmpk mendalah tu atas lantai..
pasti macam² gaya yg hadoo untuk mengayakan tudung saji aku tu..

jom, bersampan yok kite..

ektibiti meregangkan otot..

selaku emak, haruslah dengan pantas menegah salah laku si anak..
sebaliknya berlaku..
si emak gigih berlari mencari kamera untuk marakam aksi si anak, hahaha..


nota : ibu², bapak², hanak²..SILE JANGAN TIRU AKSI INI DIRUMAH..

8 yang comei lotte:

LYaFRINA said... [Reply]

macam naik bot dah si echa ni.. omeiiineyrr...

rina aku suggest mu pon tumpang sekaki join echa masuk dlm tudung saji tu.. msti kiut jer...

legging echa sma j dgn asya...

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lya> kalu aku join, harus pecah tudung saji tu, hahahaha..

same ar tu, aku li ngan mek ayu tu..

Fieza79 said... [Reply]

echa..echa..mcm2 ko buat lahh..! tudung saji pon leh aje...

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

fieza79> adeh, macam² keje dia buat..ade je idea dia tau..

hamzah ian said... [Reply]

lawak budak ni.. haha..

Ain said... [Reply]

echa tengah syiokkk mengexplore tu...

kasi can la kan....haha

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply]

kretip sungguh anak2 zaman la ni semua benda kalo leh nak dibuat barnag menan kan

AngahSayang2314 said... [Reply]

cute jer si kecik nie dalam tudung salji bole senyum2 hehehe