~Pengikut Jaijina~

Wednesday, December 15, 2010

barang paling tinggi penggunaanya di pejabat

antara barang² kat office ni yang paling mendapat permintaan..
kalau letak je atas meja, tak dan 1/2 jam, kesemua barang² ni lesap..
mmg tak akan kembali ke pangkal jalan..

aku pulak jenis tak suke, tima nak pakai time tu gagau nak mencari..
kekadang sampai ke bilik sebelah aku cari, tapi hampeh..

ini antara barang² yg dah sebati dalam diri aku kat opis..
tapi barang² ini jugaklah selalu di lesapkan oleh bebudak office aku..

tengokkk, losyen si echa pon aku rembat bawak gi opis..korang ade? ade?
maklomlah, duduk dalam bilik yg ekon nye macam eskimo..lagilah menggerutu kulit aku ni..

makanye, demi kebaikan sendiri aku terpaksa simpan diam² dalam drawer..
lepas pakai simpan elok²..kalau bebudak ni tanye aku buat tatau..kejam..

15 yang comei lotte:

LYaFRINA said... [Reply]

aku plok pen itam & tisu..
tisu tu tarik sokmo.. heheheh..
pen itam plok dok tau sape brahi kipnap.. gerammmm

Zaidah said... [Reply]

klu kat sini pen n stapler memang laku n laris di pasaran.....tisupun sama macam lya...kejap ade dah habis satu kotak...lepas tu ade yang tahu memakai aje...tapi tak reti2 nak membeli plak..bila kita simpan dia kata kita kedekut mcam tak nak kasik...tapi sendiri fikirlahkan...emosiplak...

cik puan akish said... [Reply]

aha...betola tuh...kalo letak ats meja..konpem akn lesap..lagi kalo kite bercuti pnjg....tgl meja aje yg tgl.....naseb meja dorang tak leh angkot...kalo tak...dtg2 keje...kosong aje tmpt kite....

mmg patot simpan dlm laci..same kite!!!!

hehehheh

alyyani said... [Reply]

rina, kat ofis ni, kalau simpan dalam drawer pun kena rembat. lepas tu tambat kat meja pakai tali, lesap jugak! ish mmg betul la. nak pakai ken menggagau cari, mmg tak bekenan betul nak2 time ada kerja urgent

Fieza79 said... [Reply]

fieza siap tulih nama..hahaa sape amik mmg siapp..!

mimie1678 said... [Reply]

wahahaha... mmg betul!!! stapler nie mmg hangat di pasaran... tak faham apesallll... hahahah...

Dilla Ady said... [Reply]

btul la..nih mmg hangat di pasaran..kejap jek da ilang...request beli lagi cam company abah sendiri..hihihi

Sricahaya said... [Reply]

hahhaha..sama la cam kita ni haa..kalau tak simpan elok2 dalam drwer selamat la jawabnya..selalu stepler, pen, punch, yg hlg...

mama_umar_maryam said... [Reply]

stepler..stepler..stepler..hehehehe

AngahSayang2314 said... [Reply]

yuppp betul tue angah kat tempat nie pun selalu jer hilang punch tue.... kejap sana kejap sini

Hanis Azla said... [Reply]

mmg semua barang tu simpan dalam laci meja.. sesiapa nak pinjam memang dah sound siap2.. nnt jgn lupa pulang balik yer.. he..he.. sbb kalau hilang memang susah nak buat keje..

gee ryder said... [Reply]

apekata u ikat ngn tali suma brg2 tu buat style kaunter² hehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply]

ai setuju, stock item plg laku & paling cepat ilang!!
kena ikat tali.. hihihi

mamalieyna said... [Reply]

hahaha..betul3x..menda2 tu kena men sorok2 baru kurang sket kebarangkalian tuk ilang..huhu..

tigrismalaya said... [Reply]

yelah..baru terpikir..
kalo time kita nak guna tgk takde, sakitnyer hati..reta org xreti nk pulang..