~Pengikut Jaijina~

Wednesday, December 8, 2010

last weekend kami

bile dah posing sakan, rugi pulak kalau buat pekasam..
walaupon dah basi, bak kata ahkak kite tu, fedulikkkkk, hahahaha..

last weekend kami anak beranak ke tesco bukit mertajam..
ape kes kan, org kulim dah sampai dulu ni..

sedang aku bersiap²..
the bapak & the anak posing very the..
mmg susahkan nak tgok gambo bapak budak ni interprem dalam blog haku..
ntah hape kene, tingin pulak dia nak bergambo..

senyuman paling menggoda..
jejeka² di luar sana, ade yang berkenan kah?

wajah kanak² rebine keriangan..
aksi yang sangat teruja kekdahnya.. 

tujuan asal ke shoping komplek adalah untuk mencari barangan letrik..
ekceli baranagn letrik tu adalah hadiah untuk opismate kitaorg..
mase kitaorg kahwin, dia kasi periuk karen gak..
then sabagai balasan, harus jugak kitaorg kasi periuk karen, bukan peiuk kere mahupon periuk api, kehkeh..

15 yang comei lotte:

Adyshariz said... [Reply]

best nya shopping hehe..comey je senyum..

ciK mOt ©™ said... [Reply]

best tak tesco ni???
ritu balik raya masih lum dibuka...
balik bm bulan 2 nilah nak p terjah...hehehe...

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

adyshariz> shoping cari barang org sebenarnya, hehehe..lgpon time ni takbergaji lagi..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

cik mot> besh gak, lebey kurang macam tesco prai tu, besaq..org bm eh? kalau mai tu roger²lah, leh ketemuan, hehehe..

LYaFRINA said... [Reply]

rini..
ni 1st time aku tgk muka laki mu betul2,,,

ssh nk tgk pic dia kan.lps ni mu kna paksa sokmo dia jd model blog mu,, hehehe

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply]

mOdel free kan? tepek je banyak²..hehehehe...

n3 terbaru kina:
jOm BANTU si cOmel AFIQ

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

masa kawen dulu ada 5 periuk letrik org bagi..hehe skung pakai panasonic jugak..opis yang bagi..mmg ari2lah tanak nasik..berguna btul.hehe

Dilla Ady said... [Reply]

ye btul kate lya, jarang tgk darlin' rina kt belog..harus comercialise kan lagi..fuhhh..hihii

wahh...bez kan dapat periuk nasik? dilla ari tu dapat dua..

ciK mOt ©™ said... [Reply]

saya orangn pahang...en somi orang bm...guar perahu...

zue @ annaleeya said... [Reply]

ahkak manakah ittew???? sempat jgk ko ahkak yer dik non??? hehehe...

senyuman echa ittew mmg manis... blh chop wat calon menantukah???? hehehe...

chugie said... [Reply]

amboi kan main suke si comel tu dpt kuar shopping ye!

mamalieyna said... [Reply]

comei lotte echa wat muka gitu..suka auntie tengok lah! noti eh!

AngahSayang2314 said... [Reply]

ala..ala...al... cukanyer diaaa....comel jer dia senyummm

[-suziey-] said... [Reply]

hiks..bgs balasan hadiah..good idea..sometimes xtau nk kasi apa..hahaha

Fieza said... [Reply]

Suka la tengok si ecah ni..senyum nakal tapi nampak cute sangat