~Pengikut Jaijina~

Thursday, December 16, 2010

mood kelaut..esok cuti, yihaa..

mood aku dah sewing²..
esok aku cutiiiiii, yeahhhh..
either whole day or half day, not decide yet..

ikot kepala hangin laki aku..
planning asal, tgh hari esok baru gerak pi kajang..
tp kang tetiba hubby aku cakap "gerak pagi² ni"..
gigil² aku nak bungkus kain baju kang..
skang ni dah ber-3 weh..mane nak bungkus kain baju aku, kain baju laki lagi..kain baju anak dah kompom² 1 muatan penuh..

ke kajang ade jemputan walimatul urus..
kali ni cousin aku punye wedding..
jumaat nikah, sabtu sanding..


jom, sape² mau ngedate same aku, sile roger² aku keh..
tp terbuka untuk wanita sajork..

6 yang comei lotte:

Rizziela said... [Reply]

dekat dah dengan rumah akak tu Rina

mamalieyna said... [Reply]

oooh turun Kajang eh..kajang jauh dr Bukit Jalil..huhu..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

rizziela> kalau dekat jomlah join kak..leh ngedate sesama, ehehehe..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

mamalieyna> jauh eh kak..kalau tak leh jumpe kan kan kan..

cheqna said... [Reply]

selamat berkenduri ok =)

Fieza79 said... [Reply]

woo best tu jalan jauh...nak ikut...?