~Pengikut Jaijina~

Thursday, December 23, 2010

+ve

ehem ehem ehem..
mungkin ade yg dah tahu bukan..
tak pon ade yg main agak² aje..


so memang sahihlah akan perkara ini..
tp berapa minggu, belom dapat di pastikan lagi..

kakak to be

still baru lagi..
makanya belom boleh bersorak kegumbiraan..
mmg tak di sangka²..tp bersyukur sangat dengan rezeki yg Allah nak kasi..

so ni doa yg aku nak share sikit untuk ibu² yg mengandung..
doa ni aku guna pakai time ngandungkan echa dulu..


Doa semasa hamil Ya Allah, peliharalah anakku ini selama ia berada di dalam perutku, dan sihatkanlah dia, Engkau yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhanMu, Penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah, rupakanlah atau bentukkanlah dia yang ada diperutku dengan rupa yang baik dan tetapkanlah di dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada RasulMu. Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah jadikanlah dia sihat yang sempurna berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya, baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad S.A.W, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam.

semoga semuanya selamat hendaknya..

33 yang comei lotte:

Myra Jay said... [Reply]

Thniah Sis...Myra ngah tunggu saat begitu gak... hehee

Puan aiNa Rahman said... [Reply]

congrats kak. welcome to da club..hehe. mintak copy doa ni yea. thanks =D

@e_da said... [Reply]

congrats jaijina..

mimie1678 said... [Reply]

congrats rina..... wahhhh.... mak jeles nie nokkkk... hehehehe....

Syahada Ahmad said... [Reply]

tahniah!

Sha masa peknen pun selalu baca doa tu lepas solat.

insyaAllah, semoga sentiasa dipermudahkan segala urusan oleh-Nya.

alyyani said... [Reply]

rina tahinah!!!!!!!! echa nak jadi kakak tu. double line tu begitu clear, sahih la tuh. jaga diri ye rina :D

Nurzairul Isma said... [Reply]

wawawa.. congrates!!

Fieza79 said... [Reply]

wahh..tahniah..tumpang suka nii..hee mesti mcm2 dh siap plan dlm kepala kann...

zue @ annaleeya said... [Reply]

wah.... thniah rina... adiah thn baru buat somi dan jgk utk echa... ader la geng echa nak gaduh nnti... hehe...

Hidayah said... [Reply]

wah..bestnye..ni cam tak sabar nak memulakan usaha ni hehehehe...anyway congrats ye..semoga semua berjalan lancar

Zaidah said... [Reply]

tahniah rina...tak lama lagi echa jadik kakaklah yer.....ramai rakan blogger yang preggy...nanti mesti lagi meriah ngan citer korang semua pasal preggy...

[-suziey-] said... [Reply]

pekat lagi line nya..hiks..tahniah rina..take care ok :)

Atia Adina said... [Reply]

wah....tahniah......

Fieza said... [Reply]

Tahniah my friend..Kita bersaing InsyaAllah..Aminnnnnn

LYaFRINA said... [Reply]

OMG!!!!!!!

diam2 berisi... tahniah rina!!! aku tumpang happy bila tau mu pregnant lg...

nza said... [Reply]

alhamdulillah...rezeki diakhir thn tu......

chugie said... [Reply]

alhamdulillah.. tahniah rina!

emmm..nampaknye anak kite bakal seumur lah tahun depan ye.

EiJa ZaQuaN said... [Reply]

Alhamdullillah..Tahniah..!

mummy_ayu said... [Reply]

tahniah!!!! nak dpt ahli keluarga baru..

mama_umar_maryam said... [Reply]

congr8s weh!!! alhamdulillah heppy utk ko..

Zur@ZaRi said... [Reply]

tahniah dear=))
taking gud care yer!!

fathiah said... [Reply]

tahniah :) moga sihat selalu

Dilla Ady said... [Reply]

wah...beznyeee.....tambah lagi sorang ibu mengandung nih...

tahniah rina!jaga kesihatan bebaik tau!

Sricahaya said... [Reply]

waa..tahniah rina...semoga semua selamat..

selamat menjalani 40 hari nan indah..

eB@mamaAerish'n'Aed said... [Reply]

tahniah.... >_<

best kan?.... suker3

MamaYatie said... [Reply]

tahniah!! tumpang gumbira..yeayy..echa nak dpt kawan baru!

Mieja@Amiizaa2001 said... [Reply]

Tahniah Rina:) seronok tak terperi:)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said... [Reply]

tahniah rina.... :-)

ayunaufal said... [Reply]

tahniah... same la kite.. besday echa ngan airis dah same.. agak2 yang ni pun same tak ek?hehehe pape pun tahniah n take care ok..

SyedMuzzamir said... [Reply]

salam hi. jemput join my first contest. http://symuzzamir.blogspot.com/2010/12/first-contest-iphone4-ke-blackberry.html

~aSHa~ said... [Reply]

wah tahniah rina...

patut la pening2 ye...tahniah2...bestnye...rezeki dari Nya...

AngahSayang2314 said... [Reply]

wah tahniahh kak rinaaa tahun depan raya ngan org baruuuuuuu

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

tahniah..samelah kita huhu