~Pengikut Jaijina~

Tuesday, December 21, 2010

pulangkan........................

pulangkan...
pulangkan...
pulangkan mood yang kelaut itu..

adess, tatau pesal mood berblogging aku 2,3 menjak ni asek sewing²..
nak kate takde cerita, banyak u ols..
nak kate takde pic, selambak ko..

mungkin pasal keje aku yang bertimbon² macam banjaran himalaya kot..
inilah padah suke tangguh² keje..
terpaksa melupakan arena berblog buat seketika..
padahal, hati menggeletis nak hapdet belog..

ade yg rindu tak?!!

17 yang comei lotte:

ayunaufal said... [Reply]

patut la sunyi je.. hehe..same la kite pun..

Jamiel said... [Reply]

cam sama je nasib kita

Adyshariz said... [Reply]

sama la ngan aku..kalau kelaut..makan tito lagi best..ngeheee

**sHiKinn** said... [Reply]

tu la kan..hujan2 begini nk update blog pun malasss..

tigrismalaya said... [Reply]

tetap ku tunggu....

chugie said... [Reply]

tut lah jarang tengok update blog kamu ni.. mood dah kelaut ye??? ekekke..

rina, jadikan kami penkomen tegar kamu ni sebagai pembakar semangat supaya semakin rajin berblog ye.. letakkan kemalasan tu kelaut tak pe!

Fieza79 said... [Reply]

rindu...rinduu...cpt la update blog...ni byk citer ni saje tanak kuar kan...

huhuu bizi pon selingan harus ada..mcm yg org ckp ni...bz tahap gaban..sanggup bersengkang mata upload gamba tgh2 mlm..huhu

LYaFRINA said... [Reply]

aku dah siap scheduled entri aku untuk seminggu lebih ni.. aku bz sket lateni.. nok pindah bgunan ofis baru.. sibuk packing brg.. nk kejor buat keje lg.. mana dan nk buat entri nih..kalo kat rmh .. padang k asya nk tgk youtube j.

Sricahaya said... [Reply]

echa cool..mama dia yg ober yer..hihihihi..

MamaYatie said... [Reply]

huhu..sama la kita..tak smpt nak bw dah..dlm sehari plg byk pun 10 jer kot..adusss

mamalieyna said... [Reply]

rindu....ooo...bz eh..lain hal ngn akak ni, tak bleh online kt opis, lunch hour je, itu pun pakai lappy n BB sndiri..huhu..

Dilla Ady said... [Reply]

saye rindu...saye rindu..

tolong pulangkan rina sayeeeee!!!!

Zur@ZaRi said... [Reply]

samer la...
sy pun tgh tak der mood=))

Hanis Azla said... [Reply]

mood tu tunggu awal tahun kot... he..he..

gee ryder said... [Reply]

mcm hantu jek bunyi pulangkan pulangkan hahahaha

ieda said... [Reply]

hujung tahun..mood pun hujung2 ja..hehehe

mama_umar_maryam said... [Reply]

samelahh..kdg mood tu mmg ke laut cina selatan aje..