~Pengikut Jaijina~

Friday, December 3, 2010

salah guna pakai

berkisar anak dare aku yg sorang tu..
since macam takde cerita kan, marilah kite secara berjemaah cirite pasal anak memasing sampai lobam..


engkau ingat die heran ke menan banyak² tu?
takde dia nak heran pon..
yag dia dok heran tu hah, bakul merah boh menan dia yg selambak..
kretip ke tak kretip anak dare aku ni?

gigh dia nak boloskan diri dia yg montok tu dalam bakul, supaya emak dia tak boleh nak beza mane satu menan mane satu dia..
kalau bab² penyalah gunaan barangan, memang anak akulah ratu..

11 yang comei lotte:

Sricahaya said... [Reply]

hehehhe..suka masuk dalam bakul yer..
sama cam zahirah, pantang jmp bakul nanti dia yg masuk dalam bakul..penah sekali tu dia tarik laci, pastu dia masuk dlm laci,sudahnya nangis tak leh kuar..hahaha

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

sricahaya> masuk dalam laci, lagi advance zahirah..echa pon suke maen laci..kite ni takut tersepit tangan..

zue @ annaleeya said... [Reply]

akak rasa bebudak nih sama peel la rina... airel pon same gak... asal nak main jer mesti nak masuk dlm bakul... nak2 lagi bakul kain... sabo jerlah...

MamaYatie said... [Reply]

budak2 mmg suka bakul kot..mysara suka duk dlm bakul laundry..kdg2 bakul hamper 4segi yg cenoek tu pun dia nak duduk juga...isk3x

mamalieyna said... [Reply]

budak bijak kena kretif kan echa..leh geng ngn arif! ^_^

Fieza79 said... [Reply]

suka sgt la dorang ni maen yg bukan2..tp tkpe bagus utk pekembangan minda...echa nak test samada bakul menan tu tahan ke longgok brg2 menan byk2 nnti...hehehh

Dilla Ady said... [Reply]

nape agaknye kan bebudak nih suke sgt masuk dalam bakul..pelik kan..

lagi kecik, lagi suke nk masuk..

mummy_ayu said... [Reply]

kreatif tul budak2 tecik nie kan?
he he he

ZanaNordin said... [Reply]

lagi syok main and masuk dlm bakul tu dari main menan yg ada...baru ler mencabar.....

tu ler imaginasi bebudak kan...tahap tertinggi

Miza Yusof said... [Reply]

comel lah adik ni.
alolo, masuk dalam bakul yaa.
hehehe :)

ayunaufal said... [Reply]

hehehe.. same peel gak ngan airis ni.. tpi airis suke masuk dlm tudung saji.. hadoiii..dah 2 sok maunye die ajar adik die lak..