~Pengikut Jaijina~

Thursday, December 9, 2010

bukan nak suruk laki

semalam kan, ade yg tnye pesai ape aku jarang tempek gambo laki aku kan..
aku ni bukan hape..bukanlah sengaja tanak tempek wajah beliau kat blog rembesan aku ni hah..
jgn plak ade yg buat spekulasi kate aku nak suruk laki plak, tak baik tau, babab nanti..

tapi masalahnye, cerlah korang tengok gambo² beliau..

uwaaaaaa...dia suke tau buat muke sengal bile nak bergambo..

itu pasal aku maleh nak tempek gambo² kesengalan belaiu di sini..
dan itu pasal gamba² beliau jarang² nak ade di sini..
mungkin kerna beliau tahu bahawasanya bini beliau ini adalah seorang blogger, blogger tegar gitu..

sekiranya si dia membaca blog bini beliau satu je yg ingin bini mu ini katakan, hampoooonn!! sekiranya n3 ini akan membuat kanda murka, kuikuik..

note : adekah beliau akan membaca blog bini beliau ini? jawapanya, nehi, nehi, nehi..

14 yang comei lotte:

ciK mOt ©™ said... [Reply]

hehehe...sangat sporting...

zue @ annaleeya said... [Reply]

kesengalan ker aper ker... fedulikkkkkk.... itulah yg buat rina suker kt somi tu kan???? hehehe....

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said... [Reply]

samalah hubby kte dear.. kesengalan depa yg buat kte terpaut.. ;o) ayah aqil pun suka wat muka ble bergambar.. geram jerk.. belog ibu pun dia x penah nak baca.. nyampah!!

LYaFRINA said... [Reply]

ecececcecee..
mcm artis j mu ni.. sorok2 laki mu erkk...

adoiiii.. laki mu wak pose seksi
18sx la plok...

Zaidah said... [Reply]

memang kanda murka nie dinda...nanti kanda sumpah jadik puteri katak...hahaha....bukan sengallah rina...tapi malu akakak

ainazliena said... [Reply]

COMEL..mak pak echa ni..

Adyshariz said... [Reply]

ngeh3x..ni kalau masuk raja lawak mesti monang..mesti hubby rina sporting giler

NM02 said... [Reply]

ehem... tak sudi ke nak follow ai balik? hehehe

Dilla Ady said... [Reply]

ahahhahaaa...sungguh lawaks rina!

patut la kan slalu tak enterprame..

bininye ye ye posing maut, lakinye?

hahahhaha...

Fieza79 said... [Reply]

hahh baru nmpk lelaki tercinta mu itu Rina...

nsb baek asben ku suka begamba jgk...tp kdg buat jgk muka sengal gitu..hahaa

fieza men paksa asben bukak dn baca blog..hahaa ni baru sengal..kihkihh

MamaYatie said... [Reply]

haha...hak sengal tu la yg rina duk syg..kekeke

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said... [Reply]

hahaha okla tu muke sengal. ayah zama yg dh umur 50++ pun mcm tu lg.

Fieza said... [Reply]

Fiza pun jarang gak letak gambar hubby. Kadang2 jer tue pun sekiranya beliau ngan anak ler. N lagi satu hubby fiza tak pernah pun baca blog ni..hu..hu..

~aSHa~ said... [Reply]

org lelaki gitu la rina...sama je...

blog asha ni...mmg dia baca dan tapis lagi..sob sob sob siap edit lagi tu kadang2...