~Pengikut Jaijina~

Monday, December 13, 2010

sabtu 2minggu yg lepas

2 minggu lepas punye sabtu..
dah mmg basi..tp fedulikkkk..

sabtu sabtu lepas jenjalan ke care4 plak..
tujuan asal nak cari adiah kahwin sepupu aku..

ini aje yg kenan di hati..
lagipon macam tak bnyak choice jah pinggan mangkok setara nak buat hadiah kawen..
tp aku macam kenan yg ini suda, hahaha..

ingat berani sangat ke budak ni bawak kete?
gigil² tangan dia nak pegang stereng tau..
gaya gayat pon ade, jakun pon ade, kuikui..

muke org penat berjalan + seronok dapat ngurut..
macam lah beso no care4 ni ye bang..
kengkonon nak merasa massage oleh kosi ini.

dah dah, hari nak gelap dah ni..moh kite balik..
esok² kang kite main lagi..

10 yang comei lotte:

MamaYatie said... [Reply]

cian echa..tak smp nak pegang stereng tu..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

mamayatie> hehe, bukan berani sangat pon tu..gayat sebenarnye tu..

Mieja@Amiizaa2001 said... [Reply]

heheheheh ichaa pon seronok tu dapat main:)

[-suziey-] said... [Reply]

hahaha basi pn basila..eekeke:p

cantik gk design tu..hmmm dulu rajin bagi set gini utk kenduri kawen..now mls bg duit jek.haahaa

Zaidah said... [Reply]

klu bab main memang tak sedar dah gelapkan...hehehe...

g0m0k9enDek said... [Reply]

rest kat mesin urut tu sedap! hahah

Adyshariz said... [Reply]

samolah...kalau org kawin mmg suka rembat barang camni..lama boleh pakai..hehe

AngahSayang2314 said... [Reply]

angah ada try urut kat mesin tue memang best tapi tak puass macam nak angkut jer hahahaaa

Sricahaya said... [Reply]

roti 60 sen tu echa yg makan ke ayah dia yg makan.hehehhe

Fieza said... [Reply]

Tak sampai tangan si echa Rina..Cantik ar set pinggan tue