~Pengikut Jaijina~

Thursday, December 9, 2010

bisa tercopot jantung

cuti², lepaking, aku sebagai isteri mithali haruslah masak² kan..
kekanak rebina tu main² di ruang tamu..biarkan dia bersama dunia dia..asal dia tak merengek² nak mintak dokong, aku bahgia..bapak kekenak rebina ni menjongkang..
tetengah potong bawang, tetiba keadaan jadi senyap sunyi..
sore kekanak rebina tidak kedengaran hingar bingar..takleh jadi ni, something wrong in somewhere ni..

bile aku tengok kekanak rebina tadi, hampit tercopot jantung aku..
nasib baik aku tak terpotong jari buat sup..

tetiba kekanak rebina ni dah menuju puncak kejayaan..
mak kamu dah nak pinsan, kamu boleh gelak² ye..

tarzanrina : turunnnnnnnn!!!
terkial² dia nak turun..baru dia tau the power of tarzanrina..
kekanak rebina ni mane boleh tengok emak dia pegang camera..
kang bile aku dah snap gambo dia kan, pandai je dia nak tengok..

pesanan dari penaja,  silelah jangan terlepas pandang tingkah laku kekanak rebina yg ektip ni walau seminit pon..

17 yang comei lotte:

cik dah ganu kiter said... [Reply]

main2 panjat plk yek skg..
sek sok ape la dia bt erk..
makin kretip

ayunaufal said... [Reply]

hahaha..leh gelak terkekek 2 lak die buat aksi cam gitu ye

mummy_ayu said... [Reply]

alahai..kalu ayu pun dah jerit dah nie..risau takut jatuh sayang ooiii..

Fatihah said... [Reply]

Hihihi.. comel nyer.. Budak2 memang suka main panjat2.. macam anak fatihah.. pening kepala di buat nya..

Fieza said... [Reply]

Comel template baru Rina. Kemas je. Uis si echa ni leh tahan yer..lasak macam boy. Kreatif lak tue pijak kusyen untuk memanjat. Ha..ha.. bukan Rina jer jadi tarzan kat rumah fiza pun sama gak

[-suziey-] said... [Reply]

hahahaah comel jek dia gelak..relax jek..mak dia nk luruh jantung yek..ekekeke:P

zurazari said... [Reply]

hehehe... sabo jer la budak tecik ni yer... nnt jatuh kan ke sakit... tp budak nak membesar mmg cenggitu kan?

LYaFRINA said... [Reply]

bekeng ngat mu rina

Mieja@Amiizaa2001 said... [Reply]

hehehehehhe bgs-bgs sangat kreatip aisyah.....auntie sokong hehehehhehe...

chugie said... [Reply]

ekekeke.. tarzanrina tu cam lawak je namanye :))

dak tecik ni sama perangai ngn anakku fatin lah.. tp fatin skang ni dok panjat meja makan.. memang sy pun jd tarzanchugie lah gamaknye!!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply]

biasalah tue. huhuhuhu....

mamalieyna said... [Reply]

aiyaak..mmg gegirl yg 'sopan' sngguh ni + rajin ngemas..ngee...bahya tu yang ooooi..jgn la leka brg sesaat! hoho..

~aSHa~ said... [Reply]

ehehe sempat dia bagi smile tu...

cute...

sori lama tak singgah blog...actly lama tak bw...ehehe tak sempat sgt2....n thanx sudi singgah 'umah' asha ye....cantik background yg ni...kekal lama tak? nice tau...

NM02 said... [Reply]

ahaksss.... nakal la anak yu. gambar ke dua tu muke dia sangat lah noti. hehehe... sonok layan pe'el budak2 ek

::Mamalyna:: said... [Reply]

wah...nama baru...sweet jer sebut tarzanrina, heheh

Golden Rose said... [Reply]

hahaha...aktip sgt anak dara sorang ni...jenuhla kak nak tgk sorang2...pecah biji tekak pun blum tentu dorg nak dgr...sengih gi ade la.

AngahSayang2314 said... [Reply]

ala..ala..ala... comeinyer diaaa