~Pengikut Jaijina~

Wednesday, December 22, 2010

my dearest cousin`s wedding

walaupon terlambat, aku tak kire..aku nak jugak update dalam belog..

ini story mory last weekend punye..
congrate to my dearest cousin, selamat bergelar isteri orang sudaa..
iyelah, cuti² sekolah ni mmg ramai yg kahwin..
nak² musim ujan lak, pandai jek korang pilih tarikh kan, kahhhhhhh..

now u can join my club, "mak² org club", ngeeeeee..
sorrylah, tak semua gambo aku boh dalam belog..
kalau korang tengok bnyak² kang, muntah ijo lak..

ini sesi nikah..
nikahnye belah malam..

ini pulak sesi bersanding, keesokanya..
aku mmg takde sgt gambo tgh sanding..
bnyak mase aku dok kat bahagian makanan, hahahaha..

okeylah..semuanya selamat sudaa..

tahniah buat Norsyahidah & Wan Mohd Hisyamudin..
selamat menempuh alam rumahtangga..
semoga perkahwinan kalian ber2 kekal ke alam jannah hendaknya..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

opsssss, cerita belom habis lah daa..
pasal dah selambak gamba², sakan aku dok posing tau..
makanya, wajib tempek, kuikuikui..

adik aku..no2 & bongsu..

flower girl

geram tengok bunge pelesu itu..

daughter & father..

flower girl yg selebet

me & my mom..
my cousin & her mom..

tuan tanah..

tuan tanah yg behrangan nak nek pelamin lagi..
tuan tanah cube posing agar susuk badan tak nampak beso..

tuan tanah yg meroyan lebeh, kahhhhh..
enjoylah tgok² gambo ini ye..
jgn ade yg muntah biru sudahhh..

12 yang comei lotte:

Zaidah said... [Reply]

cantik baju tuan tanah......memang banyak gambar tuan tanah nie lah...nasib baik tak muntah...meroyan aje..

LYaFRINA said... [Reply]

comenyer flower girl tu.. cubit skett...

aku mmg suka g mjlis kawin. suka tgk deko2 pelamin..leni design cun2 kan.. nk bersanding smula rasa..

slamat pegantin baru

Fieza79 said... [Reply]

ehhh baju dn tudung tuan tanah sedondon dgn belakang tabir pelamin tuu..mana aci woo..kalah kan penganten..hehee

Hanis Azla said... [Reply]

pandai tuan tanah posing.. terus over shadow pengantin.. he..he.. comel pengantin tu.. sama kecik, sama padan..

zue @ annaleeya said... [Reply]

cantik tudung tuan tanah tuh... klu akak pakai, konpem berbelit2... hahaha....

thniah pd pengantin...

Fieza said... [Reply]

Tahniah to pengantin..Wah Rina cantik tudung rambu ramba gituuu

~aSHa~ said... [Reply]

comey flower girl buat mulut moncong tu..cute je...

cantik tudung rina tu

sha tak pernah try lagi ni..

chugie said... [Reply]

cantik baju nikah and sanding die.. really like it! nasib sy dh kawin tau.. kalau tidak, bleh buat.

Atia Adina said... [Reply]

tahniah buat pengantin.....cantik lah penganin tu

mamalieyna said... [Reply]

cantik....tuan umah kedaung pun sama naik ngn pengantin ni melawa..hehe..

Dilla Ady said... [Reply]

cantik baju2 tuan tanah skali dgn tudung2nye tu...

tak lupe, comel dak flower girl tu ha...geram tgk bunge tu ye..

[-suziey-] said... [Reply]

cantikkkk sgt baju pengantin..deco pn nice :)selamat pengantin baru utk ur cousin :)