~Pengikut Jaijina~

Tuesday, November 30, 2010

mari kite lihat siapa yang kena?!

sengalah blog hari ni..punyelah thersheksa aku nak donlod gambo..

skang ni tibalah masanya aku buat cabutan undian..cerita bnyak tak guna, mari kita lihat shiapa yang kena?!

step 1

step 2

step 3
tadaaaaa, inilah worang yang bertuah hari ni..

worang itu adalah


beliau akan memiliki t-shirt polo bernilai RM130.00

jadi, silelah emailkan add beserta no tepon yek..
pasal dah lambat, maka esok pos akan berjalan..

pada sape yang tak terpilih, sila join lagi in next time..

18 yang comei lotte:

bizzonline said... [Reply]

ala..np x amik no 8...uwaaaaaaaaaa...

kih3

ciK mOt ©™ said... [Reply]

tahniah lya

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply]

beshhh wooo..
tahniah lya!.. =)

Fieza79 said... [Reply]

alorr...kita ketinggalan..hurmm bizi...huhuu

tahniah pada Lya...beh nyaa diaa...

gee ryder said... [Reply]

wah bestnye hadiah..
rugi tak join

ayunaufal said... [Reply]

alamak... xkene la... xpe, lain bt lgi ye rina..hehehe

mama rifQy said... [Reply]

alahai..nape bukan no 9! dear..buat la lagih GA!!

LYaFRINA said... [Reply]

opocottttt..
terkejut gua...

tenkiu..tenkiu.. tenkiuuuu!!
sgt2 hargainya

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply]

TAHNIAHHHHHHHHHH

chugie said... [Reply]

uwwaaa.. camne lah bleh terlepas train ni? :P

g0m0k9enDek said... [Reply]

no 22 kan no cantikk?? huaaa... T_T

Sricahaya said... [Reply]

rezeki lya laa..

zue @ annaleeya said... [Reply]

bestnyer lya dpt... rzki lya btol la... tahniah..

Fara said... [Reply]

wahh..bestnyer rezeki ujung bulan..jeles..huhuh..tahniah..

Ummi AmnaAmzar said... [Reply]

ala..nape x 17..heheh tahniah lya

mamalieyna said... [Reply]

alaa taknak aa kawan..hehe..

Tahniah Lya! ^_^

MamaYatie said... [Reply]

tahniah Lya...huhu..ter'miss' la GA ni..bz lately ni...

note: rina, hadiah contest dah diterima semalam, tak sempat lagi nak wat n3..tq yer

Golden Rose said... [Reply]

congrats kpd yg menang