~Pengikut Jaijina~

Tuesday, November 2, 2010

jakun

okeh okeh..hat ni mmg aku jakun kejap..
kalau takat tengok lam kalander ape barang kan..hat ni live punye, mmg agak jakun di situ bukan?

lamborghini okeh..bukan lembu ku ini..mau juta² punye rege..ko ade ade ade tak? aku takde..

sampaikan aku pulak nak pening² dok pikir, keje ape ek org ni? berapa bulanan kete ni? down payment lak brape? ishhkk, iyelah, mmg jakun kejap aku..

note : sekadar terapi mata..ijo itu kan merilek kan mate ko kan? 

14 yang comei lotte:

chugie said... [Reply]

kalau saya pun akan jakun gak.. bukan sebab ke'cantikan' kereta tu, tapi sebab 'kepelikan ' kereta tu..

Mama Sohayl said... [Reply]

Lahai...this is the exact same car yg 'racing' dgn kitorang kat jalan Sg Besar-Teluk Intan masa balik KL raya aritu..Hehe..Of cos laa we all jauh ke belakang..Tapi sempat jugak amek gambo bagai mase berenti kat traffic lite. Owner dia melayu ok..Awek dia pakai tudung..Memang sejukkk mata memandang.. Cik abe ai siap buat video lagi masa tu..Huhuhuhu...


-Nampak keta camni, memang akan JAKUN! Apetah lagi ownernya melayu..respek siottt...Ngee~

Mama Hanim said... [Reply]

hehe..cuci mata kan.. kt sp hari tu ada ferrari enzo.. perhh.. cun melecun gitu..ekeke..

Sricahaya said... [Reply]

kalau abg kita kata, keta kedekut..keta mahal tapi blh naik 2 org jerk..

Rizziela said... [Reply]

ni mesti biz punya orang...minyak ajer dah berapakan kalau pakai kereta ni

Entah bila lah nak merasa pakai kereta ni.....

azimah-Butik Nur Kasih said... [Reply]

uiks kerja apa agaknya owner keta ni erk ....emmmm

Fieza79 said... [Reply]

nmpk pelik kete tu tp rega nya..bleh tebeliak mata sekejap...sekali2 cuci mata...

mamalieyna said... [Reply]

ngeh3x..kalau akak pun jakun nih! ^_^ pastu puas lak bersoal jwb sendiri..apa kerja diorang, byr brapa...ngee... =P

zue @ annaleeya said... [Reply]

mmg jakun kejap... akak pon akan pk mende sama... keje apelah dia nih yerk... blh pakai kete mahal nih??? huhuhu!!

Dilla Ady said... [Reply]

ye ye...dilla pun jakun gak kalu nmpk kete camni...

slalu kalu terserempak mesti sport car kaler merah atau kuning..jarang ijau camni..

tp mesti nk tgk dan tgk dan tgk kan...

makcikrehan said... [Reply]

tapi kalo jemmm... keto beso pon tak gune.. leboh gini ler jugerrr..... ekekekekek

Ain said... [Reply]

akak kan, kalau nampak keta cenggini depan mata jakun jugakkk.....

memang pandang tak berkelip la orang kata...

hikhik...

~aSHa~ said... [Reply]

mmg rasa jakun jugak..

tambah jakun tgk angka plate kete tu..eheheh harga angka plate tu pun dah sama harga kete buruk ai...ehehehee

Intan Inn said... [Reply]

wahhh mmg bestlahkalau dapat belikan..tp taulah jer harga makan riban2 punya..ada pulakmakan nasi dgn garam jer..hehee