~Pengikut Jaijina~

Thursday, November 11, 2010

semalam aku cuti..

wah, kagum mak noks..tek penah² aku update belog seawal ini..
biasa n3 kol 10:30 keatas..

semalam aku cuti kecemasan..
pasalnye anak dare aku demam..

pakej..demam + sesema + batuk + muntah²..

dah 2 malam demam..
pagi ni badan dedar lagi..nak tinggal pon serba salah..

muntah² toksah cakap ler..katil, lantai, cadar, tilam januh aku nak menyentalnye..
cadar yang rendam dalam toilet pon belom bebasuh lagik..

note : kang kalau rase tak sedap ati aku balik....


16 yang comei lotte:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply]

ala siannya dia...moga cepat sembuh k, kita pun tak sihat gak la ni

idah @mama izzya said... [Reply]

comey jer pakai cool fever tu..fatihah dok dang 2 saat dia cabut doh..

ptt la x nmpk on9 fb

LYaFRINA said... [Reply]

pttla mu snyap ke kelmarin..

rina mu beli ubt paracemol y masuk kot bontot tu kat farmasi..

mu kabo j nk ubt demam utk budak y msuk kot bawah.. asya 2x letak j, dmm terus off

mamalieyna said... [Reply]

Alahai//dpt pakej penuh pulak ha..huhu..hope echa cepat sembuh ye..hope tak serius dan cepat baik!

mmg tak sedap hati kalau k.eina pun!

mamasue said... [Reply]

budak2 klu demam mmg kesiaaaaannn je kan....nak2 klu yg tak aktif tu...

Ain said... [Reply]

siannya, hopefully cepat la echa sembuh....

jenuh la rina nak nyental dan jemur kain cadar dan selimut tu sume taim musim hujan camni....

huhuhu...

Fieza79 said... [Reply]

aduhh kalu anak demam tak senang duduk di buat nya...hope echa cpt semboh..!

[-suziey-] said... [Reply]

ala siannyaaa...huhu aQeel pn demam jgk..mlm tido asyik muntah jek..

The Golden Rose In White Cave said... [Reply]

skang dah musim kak...sha pun dah selsema ni...tensi..xp kalu anak kita sakit lagi tensi & merana...kesian kat dorg.

Sricahaya said... [Reply]

sianya dia...moga echa cepat sembuh yer..
mmg tak senang nak bt keje kalau anak tak sihat..huhuhu

alyyani said... [Reply]

rina, cool fever tu efektif ke? kalau mcm panas jeram kepala dgn air asam jawa. cepat turun panas nye sama mcm masuk ubat insert tu. echa, cepat sembuh eh. jgn miss makan ubat :)

cheqna said... [Reply]

echa..
cepat sihat ok..
boleh panjat2 lagi =)

Dilla Ady said... [Reply]

minggu nih acha pun demam..

tak suke la anak demam..sian..

nk keje pun ati tak tenang..

harap echa cepat sembuh n rina rajin2 bg die makan ubat ye..

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

musim kot..ramai yg dmm.harap cpt pulih

chugie said... [Reply]

sian echa demam.. musim demam ni mcm x benti2 lah.. everywhere n anywhere!

Fieza said... [Reply]

Merah mulut Echa..Mogo cepat sembuh yer Aunty doakan..