~Pengikut Jaijina~

Monday, November 22, 2010

top 10

maaf ya sekalian peserta² contest ku..
mmg dah terlewat aku umumkan pemenang² contest..
dan ramai jugak yang dah bertanyakan..
kelewatan adalah di sebabkan anakanda beta yang kurang sihat..di tambah² plak ngan mood nak beraya haji..

so ini adalah top 10 contestant



the next entry aku akan umumkan pemenang ye..
harap bawak bersabor..tak lame, dalam tgh hari nanti jek..
then maybe esok aku akan umumkan pemenang untuk cabutan bertuah pulak..

18 yang comei lotte:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply]

tahniah untuk semua top10 cayok2

MamaYatie said... [Reply]

tahniah semua!!..oo..mysara listed..tq3x

LYA m@m@ ASYA said... [Reply]

WOWWWWW..
SEMUANYA COMEII LOTE....
TAHNIAH BUAT ANAK K.ZUE, FARA, NURREEN, SUZIEY & MAMA YATIE CZ TERPILIH K TOP 10.. GUD LUCK SEMUA BUSYUK2...

Fieza79 said... [Reply]

tahniah buat suma nya..!

Ummi AmnaAmzar said... [Reply]

alolo...cute semua nya...terutama sekali si arifa dalila tuh..gerammm..

mamalieyna said... [Reply]

arif tak ngetop la kali ni..congrate kpd semua yg terpilih..waaah abg eiril n abg aQeel adalah!..^_^..tahniah..! anaknye nureen pun..

zue @ annaleeya said... [Reply]

thniah pada seme top 10...

x sgka Airel dlm list.... tenkiu...

mamaaerish@eb said... [Reply]

wahhhhh... comei2... tahn iah yer semuer... :)

Ain said... [Reply]

tak sabar nak tunggu pemenang....

cute dan comelll belaka...

gud luck untuk airell, aqeel, dalila dan semuaaa...

eima said... [Reply]

goodluck top 10

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply]

tak de rezeki kali ne
tahniah semua!!!
semoga berjaya!!

ibu_Arifa said... [Reply]

alhamdulilah...dapat top 10 pun dah suke dah nie...tahniah pada semua peserta yg terpilih.. >__<

ayu said... [Reply]

waa.... airis tersenarai top 10..
gud luck to airis n semua peserta lain... sume comei2..

Ummi Danish said... [Reply]

tahniah n gud luck

chugie said... [Reply]

tahniah.. sumenye comel2!

gee ryder said... [Reply]

comey² belaka :)

~aSHa~ said... [Reply]

kiut yg duduk bersimpuh tu....

hasrul hassan said... [Reply]

Salam ..
aiseh tak menang la pulak (*sekali lagi) ...

Kena ambik kursus fotografi sekali lagi la nampak gayanya...

http://hasrulhassan.blogspot.com

Tahniah kepada yang menang.