~Pengikut Jaijina~

Thursday, November 4, 2010

echa dengan motor berkuasa besarnya..

hahaha..ape korang hengat si echa ni ade supe baike ke?
babah beliau pon pakai kriss aje tau..hat tu pon tayar depan blakang dah melilung, hahaha..


tumpang posing kat motor jiran sebelah..hat ni motor name goldwing gamaknye?
ala, motor yg besar bagak gile tu..hat yang ade ariel, antena bagai tu..kalau nak angkat, putus urat perot pon belom tentu ko boleh angkat tau..

apetah laki aku yg kurus melidi tu nak menunggang motor berkuasa besar ini..jgan kan laki aku nak test drive, nak angkat tongkat motor no pon belom tentu lulus gamaknye..makanya, kami harus bersyukur dengan kriss yang hado itu..berguna juga waktu² nak menciluk kan..

note : waktu form 5 aku penah kene langgar ngan ambulan..aku pinjam moto member lak tu..

9 yang comei lotte:

Sricahaya said... [Reply]

siap sengeh si echa tu yer dapat naik motor besar..

idah @mama izzya said... [Reply]

ganaz anak dara deme naik moto besor...

Fieza79 said... [Reply]

woo..echa tunggang motor besor tu...ganas...

mummy_ayu said... [Reply]

sukanya echa dpt naik motor besar

zue @ annaleeya said... [Reply]

best tuh echa naik moto beso... kalah kriss babah erk???

Dilla Ady said... [Reply]

ye echa sayang...auntie takde moto besau tu...hihihi

LYaFRINA said... [Reply]

HHAHAHHAAAA...
NAIK MOSKITO DULU PON APA KURANGNYA KAN?? BERAT JUGOK TU.. SEK EH JUGOK NOK NGERET K MOSKITO TU...

~aSHa~ said... [Reply]

aunty takde la syg..bawak moto pun tak reti..ehehe

chugie said... [Reply]

cute betul gambar die atas moto tu tau! selamat motor orag, kalau motor echa, untie dh pinjam dah! mueheheheh:D