~Pengikut Jaijina~

Monday, November 29, 2010

hari enibeseri

kan hari enibesri kan, haruslah ade kek² bagai..
maka dengan rajin aku buat..ni pon cube² ajek..
tak sangka pulak menjadi, mabeles..suke akak tau..
len kali aku buat lagi, tu pon kalau rajinlah..

rupe tu memang takdelah..pasal aku terus tuang dalam acuan..
patutnya kene tuang sikit² kan..

taraaaa..ginilah ghupenye kek marble aku (Eh betul ke kek marble nih?)..

on our anniversary hubby aku kene keje, so mmg tak kemanalah lah..
maka timbulah idea nak buat kek segala..kalau tak mmg tak terbuat yob..

happy 2nd anniversary to us..

16 yang comei lotte:

Fieza said... [Reply]

sedapnya..kongsilah resepi k

Sricahaya said... [Reply]

sedap tu...leh la share..

LYaFRINA said... [Reply]

hanny aniveri day rina...
mana pic kawin aku nok tgk..
hehehe

Mieja@2001 said... [Reply]

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaa....nk cikit:):)

eT said... [Reply]

bagusnyer...
kek wat sendiri lg best kan3...
Hello!

Find your dream job here!

Experience FREEDOM!

Dilla Ady said... [Reply]

hepi aniversary rina..

nmpk sedap kek tu...teringin nk wat gak tapi takut bukan ke mulut takut ke bakul sampah..huhu..

hasrul hassan said... [Reply]

Salam .. selamat hari anniversary...

:) dari

http://hasrulhassan.blogspot.com

Yehhaa

mamalieyna said... [Reply]

waaah kalau akak jd suami kagum ni..isteri buatkan kek..hehe..akak tak pernh buat la..next anniversary nk wat la..hehe..

Nafisa81 said... [Reply]

rajinnyer....

chugie said... [Reply]

rupe x de tak pe rina, janji rasanye ade..

zue @ annaleeya said... [Reply]

rajin wat kek... share ler rsepi...

hepi enibeseri dear..!!!

10 said... [Reply]

selamat ulangtahun... semoga bahagia hingga akhir hayat...
sedapnya kek...

AngahSayang2314 said... [Reply]

angah pun suka kek nie memang best la...

[-suziey-] said... [Reply]

happy anniversary rina..sori lmbt sket wish..smga kalian kekal bahagia ok :)

kt pn mkn marble kek smlm..terror la awk buat kek ye :)

MamaYatie said... [Reply]

happi anniversary rina! semoga berkekalan & bahagia selamanya..amin

nak cket kek tur..hehe

Golden Rose said... [Reply]

nampak sedap...nak resepi bleh?