~Pengikut Jaijina~

Wednesday, November 3, 2010

kenapa di perlaku macam ini?

agak² lah kalau anak angkat pon..




Hat ni paling aku soka..ade tak jual gadjet cenggini? 
kalau jenih emak yg malas nak mandikan anak, boleh cube cara ni..tp akan dapat title zalim lah..
note : sekadar terapi minda & mata..

10 yang comei lotte:

Sricahaya said... [Reply]

macam2..
bby yg kena letak cam ayam tu cute..

Fieza79 said... [Reply]

ya allah...mcm2 la...kelako...!

LYaFRINA said... [Reply]

hehehehehe..
mcm2.. tu lukisan k.. mmg real r??

The Golden Rose In White Cave said... [Reply]

cute & lawakkk...thanks kak cos menyegarkan minda sha dah kusut ni.

Dina a.k.a Ibu Aqimi said... [Reply]

lawak pun ada kesian pun ada..mentang-mentang ler aku baby(baby yang cakap hehehe)

Jamiel said... [Reply]

lawak si comel..

mamalieyna said... [Reply]

hahaha..macam2 ada...^_^...sian baby2 comel tuu.. =P

MamaYatie said... [Reply]

tak baik oooo......

chugie said... [Reply]

aduyai! ngeri plak tengok baby kena tikam tu..

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

kelakar weh