~Pengikut Jaijina~

Tuesday, November 23, 2010

bubur hangus

cuak gak aku wey..
tetengah aku layan facebook, tetibe idom aku terbau hangit..
baru tingat yang aku ade masak bubur si echa..
gegas aku gi dapo nak tutup api..
tgok², tuh dia aihhh, hanguihhh..

naseb baiklah tak tabako dapor mak aku tu..

tak dapat di selamatkan lagi..
dengan periok² sekali hangos..

mak aku : ganti balik periuk mak tu..

aku : no hal..nanti along ganti ngan periuk kaca, kuikui..

bahana layan facebook..korang janganlah buat keje macam ni..boleh memudaratkan..mase tebau hangit tu, aku dah terbayang fire²..mujur tadek pape..

16 yang comei lotte:

LYaFRINA said... [Reply]

kelmarin mengomen di FB..
hari ni samb kat sini...

aku kata doh kan..

kikis j y hangus tu wak kopi.. mu blh minum pagi ni.. confirm prestasi keje mu baikkk punye lps ni..

**rina, bkpe periuk mu jd bujur g2???

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lya> hari ni aku wat n3 plop, baru ade modal, kuikui..

hahaha..aku wat kopi hidang untuk mu ye..mu nok dop? aku dok minum kopi tek..

**ni pasal api beso sgt..air plop sikit..

cheqna said... [Reply]

muahahahahahaha
amik nok teh...
tu la...
hahahaha

Fieza79 said... [Reply]

hah amik..itu la leka sgt...

Rina...mintak address..ke nk kasik souvenir tu trus ke umah kot...hehee

eima said... [Reply]

dasat nye ....
penah gak la hangus tp tak de le sampai legam cam tuh ....

Zaidah said... [Reply]

dah tak nampak apelah rina...hitam legam dah jadiknyer

Ain said... [Reply]

hahaha, cian bubur echa hangus itam letummm....

nasib baik dok terbakor periok tu....

Sricahaya said... [Reply]

penah gak jadi cam gini..tapi masih lagi coklat2 la..hehehe

nasib baik tak terbakar kan..

[-suziey-] said... [Reply]

hahhahaaha..masyaAllah..biar betik smpai cenggini jadinya..haih..hebat btl penangan fb ek:p

AngahSayang2314 said... [Reply]

etul gak kak ina kalau dah layan Fb ke blog ke ?? sampai kusyuk nie la padahnyer.. hehehe

zurazari said... [Reply]

mak ai....
hehehe... zura pun penah gak jadi camnie... blog punyer pasal=)

acik mimie said... [Reply]

hehehe sampai hangus ...
pakai periuk nasi je jina ...
senang ....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply]

hallamarkkkk..
apo kono ei jang?
heheheh.. sib bek tak terbakor ek..

alyyani said... [Reply]

rina, jgn dibuat lg. alya penah hampir terbakar dapur. masa tu galak tgk hindustan kat depan. api dah marak dalam periuk. fobia. huhuhu...

The Golden Rose In White Cave said... [Reply]

hahahha...itam legam..kesian periuk mak kak...peringatan kepada semua.

fieza said... [Reply]

wah hangus terus gitu..ni mmg lama betul kat dapur ni. Fiza pun pernah hangus macam tue tapi coklat2 la baru ha..ha..