~Pengikut Jaijina~

Wednesday, November 3, 2010

ini rambot sikit juga ada

eh, boy ye?

hensemnye..

ler, ingat boy

rupe macam boy lah..

saya gegirl lahh..

ini budak rambut dia segan nak tumbuh..jadi selalu menjadi mangsa keadaan, kesian tawu..
ramai yang tersalah sangka akan jantina budak kecik ini..

aku pon heran, menurun sape lah..mak pak dia punyelah lebat rambut, sampaikan mak dia malas nak sikat rambut tawu..

kalau makcik² or pakcik² baik hati sudilah kiranya kasi tips or petua² yg boleh menumbuhkan rambut saya dengan jayanya..

15 yang comei lotte:

cheqna said... [Reply]

Tu r
mula2 tengok gambo echa ingatkan baby boy..
huhuhuhuhu
dok taulah plop..
kekgi2 tumbuh lebat r tu rambut echa ni

mummy_ayu said... [Reply]

ayu pun ingat boy pic tu...takpe..nanti besra ok la tu..
dulu Iris masa baru lahir, nampak mcm boy.puas la ayu klip kan mcm mcm klip kasi nampak mcm girl..so..try la klipkan klip klip yg tomei tomei..
btw ..anda ditag untuk join contest giveaway kat sini..
http://mummyayucontest.blogspot.com/2010/11/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html
ma acih!!

Fieza79 said... [Reply]

btol rupa dh mcm boy...
sebalik nya fieza...si Irfan tu dl kecik2 ramai org ingat girl..lawak btoi...

Ain said... [Reply]

sekali pandang mmg nampak mcm boy, so mama echa kena la rajinkan diri pakaikan echa gown gegirl selalu....

dulu2 ada orang cakap sapu kepala dengan siput gondang yang color oren tuh, akak tak tau la betul ke idak...

cuba la rina google carik petua tambahkan rambut baby, mesti jumpa banyak cara nanti...

Sricahaya said... [Reply]

rina, lepas mandi cuba minyakkan rambut echa ni ngan minyak zaiton.. insyallah rambut dia jadi htam n lebat..tapi amik masa la..

LYaFRINA said... [Reply]

HEHEHEH..
SMA MCM ASYA TIME KCIK DULU, MSA XDE RMBUT.. PON ORG INGAT BOY.. SLALU LA LTK BABY OIL, MINYAK ZAITUN K..

TP SNG J ... MASA ASYA DULU, TIME RAMBUT DIA SEGAN2 NK TUMBUH TU, AKU SUKA PAKAIKAN HAIRCLIP KAT BHGIAN DEPAN TU. CUTE APA.. MU BELILA HAIRCLIP.. MSTI CUTE PUNYA..

chugie said... [Reply]

mula2 tengok dulu pn igtkan anak rina ni boy.. rupenye girl.. dulu, sy juga mengalami begitu.. ramai yg tegur "eh, baby boy ye.." skang rambut dh panjang, n selalu ikat, so org x panggil boy dah..

Dilla Ady said... [Reply]

alamak rina tak tau la nk bagi tips panjangkan rambut nih..

acha punye rambut tu ha...da la tebal, kejap jek panjang....kekadang sampai kite lak naik rimas..huhu

ainazliena said... [Reply]

mak echa ni kuat minum ais time ngandung ni..sapu minyak rambut kaler hijau (kt kedai india slalu jual)..ada berani??

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

aah memula ingatkn cam budak lelaki..hehe..takpe mAIRAPUN PENGSUH DH KERAT RMBUT DIA PNDEK CM LAKI...hanginjerk...psnie xnk tgu pjg

Rizziela said... [Reply]

Memang nampak macam boboy lah echa ni..tapi ok lah tu..dah ada rambut dah tu

Intan Inn said... [Reply]

erm gegirl yer saya nie..heheh..erm rambut tak berapa nak lebat eh...erm gunalah minyak rmbut zaitun ...

gee ryder said... [Reply]

echa dh cukur botak belum?
besenye kalo nk rambut lebat cukur abis, baru dia cpt tumbuh

mamalieyna said... [Reply]

heheh...terbalik sudaah dgn arif..org selalu ingt dia gegirl bila rambut pnjg sket =P

alaa echa kecik agi..dh becha nnti rmbut lebatla..

dark sengal said... [Reply]

dulu time saye kecik2 rambut bkn cam echa ni.. tp cde lgsung... botak dan berkilat... huhu... dari jaoh da nampak..

pastu mak dpt petuan suh letak minyak rambut zaitun tu... skrg lebat giler... huhu...

cube la...