~Pengikut Jaijina~

Monday, November 22, 2010

pemenangnya adalah.........

drum roll please..
sekarang tibalah masa yang di nanti²..
aku akan umumkan pemenang bagi "Comei Lotte Contest By Jaijina"..
aku plak yang bedebor ni hah..macam aku plak yang join contest, hahaha..
tanpa membuang masa...

dengan lafaz Bismullah..
the winner goes to.........


1st Prize
Gap Pyjamas
RM 50.00


2nd prize
Gap pyjamas
+
RM 40


3rd place
Gap pyjamas
+
RM 30



berpeloh ketiak juri nak memilih pemenang..
so kepada pemenang², silalah hantarkan alamat+no tepon+ no akaun anda..
kerna wang tunai akan di kreditkan terus ke dalam akaun anda..

hantarkan detail² korang ke jaijina@yahoo.com

alhamdulillah, selesai sudah majlis gilang gemilang (lah sangat) ni..
kepada yang tak tersenarai, jgn sedih²..
lain kali aku buat contest korang join lagi tau, mane tau ade rezeki korang plak..

27 yang comei lotte:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply]

yey aqeel menang tahniah suzie...

Anonymous said... [Reply]

la..

chentamiera said... [Reply]

wah..dah diumumkan..
tahniah adik2 baby yg menang... wee~~

hasrul hassan said... [Reply]

Salam .. tahniah .. uhuk2 .. tak menang ... :(

http://hasrulhassan.blogspot.com

chugie said... [Reply]

cumelnye tengok gambar baby yg 1st tu tau!

[-suziey-] said... [Reply]

alhamdulillah..rezeki aQeel..thanks ye rina :) will email detail :) tahniah pada pemenang lain ..

LYaFRINA said... [Reply]

TAHNIAH KPD ANAK MAMA YATIE Y DPT 1ST PRIZE TU.. & KESEMUA PEMENANGNYA...

HADIAHNYER TU PON SODAP!!!!

eima said... [Reply]

wahh besh nye hadiah ...

zue @ annaleeya said... [Reply]

tahniah pada seme pemenang.... adiah sgt berbaloi2 tuh...

MamaYatie said... [Reply]

alhamdulillah, rezeki mysara..nnt saya emailkan details yg diperlukan yer..tq rina sudi pilih Sara..

to chugie: time kasih

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

tahniah pada pemenang..okeh, jgn lupe ye emailkan detail..

MamaYatie said... [Reply]

rina, mintak izin nak copy paste a part of n3 ni..nak masukkan dalam n3 saya..sok akan publish..

alyyani said... [Reply]

alahai, tetibe je dah ada winner. baru nak tgk top 10. mmg gilang gemilang contest rina ni, harus la bepeluh ketiak. congrats to all! :D

Anonymous said... [Reply]

ohh dah keluarkan dah...
rasa no2 tu lagi comel lahh ngn n0 3.. no 1 rasa biasa jer.. ini just pandngn. Up to u lah coz u punya contest.
Jadi dah boleh cabut banner ngn remove follower lah ni...

Anonymous said... [Reply]

Ye lahh i pun dah remove follower coz sebab contest jer

ayunaufal said... [Reply]

alhamdulillah.. airis dpt no 3.. tahniah jugak buat pemenang lain... nt sy emailkan detail k..tq jaijina... ni mugkin rezeki airis sbb besday same ngan echa kan...hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply]

comel semuanya lorrrrrrrr

~aSHa~ said... [Reply]

tahniah kepada pemenang...comey2....

takde ong asha ni..ehehehe

kakyong said... [Reply]

tahniah buat semua pemenang

Anonymous said... [Reply]

NAK REMOVE JADI FOLLOWER JGAK LAH! GAMBAR YANG MENANG BUKAN COMEI PUN...

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

to anonymous> tak de hal pon korang nak remove follower..

keputusan dah pon dibuat..ni juri² yg buat keputusan ye..

ibu_Arifa said... [Reply]

tahniah kepada semua pemenang yg comel itu..
my arifa dalila xde rezeki kat sini...will try next contest lagi lah..

NM02 said... [Reply]

pernah gak terjadi mcm gini. bukan periuk tapi oven bulat. sampai pecah kaca oven tu. hahaha... mak tak leh kata ape.

nway, salam kenal dari saya. saya dah follow tau. jom tukar link.

Anonymous said... [Reply]

aperlah diorang nie.. dah kalah pun nak bising suka ati rina lah.. tapi pemenang no2 sangat cute mmg hensemlah bila besar. Suka tengok yang ketiga.. yang pertama bolehlah

Cyda Acme said... [Reply]

tahniah .. sumer comei2 :D

Atia Adina said... [Reply]

aiyooooo....hitam legammmmm

The Golden Rose In White Cave said... [Reply]

congrats...comei lote semua...amzar xde luck kali ni...insya ALLAH will try next time.