~Pengikut Jaijina~

Tuesday, November 23, 2010

wat so aber ajelah..

barulah ade kekuatan aku nak buat n3..kalau tak, aseklah kelaut mood aku ni hah..
thanks lah pada anonymous yg telah memberi aku idea untuk berkarya la sangat..kalau tak pasti suram blog aku petang²..



alah, biasalah..maneleh boleh nak puaskan hati sume org..ade je yg slack..ade je yg tak puas hati kan..
pasal dia tak menang dia cakaplah camni..cer ko menang, menggelupo gamaknya..kalau tak sanggup kalah toksahlah nak join len kali yew..kamonlah, join contest ni just having fun aje..

ape² pom keputusan telah di buat oleh pihak juries..jgn pikir lak aku syok sendiri pilih..cash telah pon di kreditkan dah postage akan berjalan esok..spoil aku nye mood ajelah..

nota kaki busuk> ape de hal..

19 yang comei lotte:

ciK mOt ©™ said... [Reply]

hehehehe...samalah plak n3 kita petang ni pasal anon...

kalu fikir wat sakit ati jek...

jom kita boikot anon jom....

..nOj.. said... [Reply]

heheheh tgk la sape yg remove dr jd follower tu, dia la yg komen tu

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

aah.mummypun dah join banyak gak contest..satu hapepun tak menang..tapi i still steady jerk..masuk contest bukan nak menang tapi tok menceriakan bloh n rapat2kan siratulrahim disamping dapat tambah entry blog..hehe si anon tuh tah papetah sik pk menang jerk.kalau rasa tak mau sakit baik toksah join.sukati penganjurlah nak pick up sape yangmenang.kna ikutlah mata penganjur tuh

idah @mama izzya said... [Reply]

haha mcm2..sblm menang bkn main kan..memeriahkan contest katanyer..
bila x menang lain plk citernyer..kui..kui
sabarla rina wei..manusia gitu blaka...

Sricahaya said... [Reply]

comel apa baby2 tu..mata anon tu rabun kot..ahaksss

ayu said... [Reply]

tu la pasal.. geram gak bace komen tu tadi.. tpi nak buat camne kan.. kalo ade rezki, gmbar tak comei pun leh menang jgk.. anyway thank to riena.. duit dh masuk.. =)

Dilla Ady said... [Reply]

ooo..patut la rina bad mood..

ala..takpe la..tangan yg menaip tu bukan kite tahan kan rina..

tulis la ape nk tulis janji bahagia..

rina tak mo cedey2...jom same2 meriahkan dunia blogging eh..

senyummmmmm....

~aSHa~ said... [Reply]

tu la cuba kalo dia menang..mesti dia buat entrykhas...

BIONIC WOMEN said... [Reply]

cik anon nih..memacam jer, ader saje yg x puas hati..
saya ni macam2 kontest pun dah join, xder plak terover2 kalau x menang..huhuhuhu..
abaikan aje lah..sakit hati layan dowang nih..masuk kontest budget menang sentiasa, suh dia wat kontest sendiri, join sendiri punyer kontest, pilih diri sendiri jd pemenang,,hahahha

Cyda Acme said... [Reply]

laaa ... tah pape lah anon nih. mama pon join gak contest2 nih .. kemain byk tp baru 1 jek yg sangkut menang. contest yg tak menang tuh takdelah smpi nak buat musuh plak ... cam bebdk lah perangai dorg nih kan .. hahhah mari lah kita gelakkan anon nih hu3

MamaYatie said... [Reply]

dah agak dah..rina mesti sentap pasal ni..saya pun sket tersentap jugak dengan statement dia tur..huhu..sabor jer la jumpa org gini..blog saya skrg saya dah settingkan hanya Registered User ajer bley komen..padan muka Cik Anom..muahahaha..

tp kan, tq jugak la kat cik anom tu yg bg saya idea tulis n3 ni

http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2010/11/adab-bercontest.html

~ayu.oyie.yuna~ said... [Reply]

salam~
oh,anon mengacau di sini jugak ye..nape anon bmaharajalela yek sejak akhir2 ni..

mamalieyna said... [Reply]

aduhaii...cobaaannn...sabo jerlah rina...ada jugak insan sebegitu ye..tak puas hati pulak..alahai..dah namanya keputusan juri, mmg yg menang adalah di mata jurilah..takkan di mata peserta pulak, kang semua nak nobatkan jd pemenang! hohoho..

p.s lmbt akak jengah sini, bzz aa..huhu..

The Golden Rose In White Cave said... [Reply]

kelakar...agak gak org mcm ni....adat bertanding mcm tula...menang kalah kenala tima...aduss mcm budak2 plak...Amzar pun x majuk mcm ni...xpala at least kak ade idea nak buat entry.

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said... [Reply]

hahaha..
meh nak nengok sket anak anon tu comey sangat keeeeee????hehehe..kalau comey, mesti dah menang kan? kan? kan?

abaikan je lah kak oi org2 cenggini.perasan best!heheeh

*azni* said... [Reply]

mmg betul la ssh nk puaskan ati semua org..xpyh lyn la org cmni..

Ain said... [Reply]

ada masalah agaknya anom tu..

pedulikan ajer dia rina...

fieza said... [Reply]

Fiza rasa sianon tue kan tak pernah masuk contest tue..Tue yang tak boleh terima kenyataan. Peduli jer Rina..org macam tue tak layan

Nanie said... [Reply]

macam nie punya orang pun ada ka....hem....