~Pengikut Jaijina~

Thursday, November 25, 2010

1tahun 2 bulan

hari ni echa dah genap setaun 2bulan..

dahulu
sikalang
gelap bukan si echa mase lahir dulu..iyelah, ngikut emak beliau yg kulit ala² beyonce ni..

ade pulak mulot² takde insuran yg berbunyi <----------- eh, gelapnya anak si rina tu..

kasi penampo kang sape cakap camtuh..ko tau tak dia lahir² je dah ade jaundis..tinggi plak tu, sampai 300++ janudis dia..mybe tu pasal dia gelap..

time pantang tulah aku ulang alik 2 hari sekali kat kenek gong pauh tau..setiap kali amik darah mesti naik punye..nanges² aku tau tau kenangkan anak aku mase tu..sampai sebulan jaundis dia..anak korang ade ke? ade?

nota kaki aku : biarlah nak kamu gelap macam beyonce pon, asalkan hati kamu tak gelap ye..


note : sentap kah aku?!

16 yang comei lotte:

MamaYatie said... [Reply]

biorlah gelap pun! janji sihat..kalo dah putih melepak tp byk nor sakit nya..susah tu!

hihi..kulit beyonce kita bagus aper..manis berseri..ahaks

Zaidah said... [Reply]

tak pernah sampai sebulan...cuma beberapa hari aje kena joundies..

Mieja@2001 said... [Reply]

kejap jerk dah besar anak dara comel nie:)...auntie doakan semoga sihat selalu....muaaaaaaaaaaaaaaahhhhh!!

idah @mama izzya said... [Reply]

muizzuddin gelap gok masa lahir..kenan india kut sbb dok kat kawasan india sajer..

fatihah putih kenan bos jepung

hahaha tp ada kaitan ker kenan ni?

[-suziey-] said... [Reply]

ala besela tu..slalu camtu..baby lahir gelap sket then beransur cerah..

p/s: aah mulut aQeel injured..jatuh buaian kt kampung..huhu

mummy_ayu said... [Reply]

biar la gelap pun, janji cihat...
tapi ayu pun hangin bila ada pakcik tu ckp
"eh..mak pak dia putih, apsal anaknye gelap?"...
he he he..nasib org tua..so senyap je la..
semoga sihat selalu echa!!

Sricahaya said... [Reply]

sama cam umairah..kuning smp 300++
masuk hospital kena tiga lampu terus..sekali kuar hospital, gelap gulita anak aku...huhuhu

cheqna said... [Reply]

owoh..tinggi ngat
alo...koho comel doh lening eh..
eh kak eh..saya ni 3,4 tahun nunggu baru leh komen blog kak.. dok tau bakpe

~aSHa~ said... [Reply]

org putih suka wanita gelap apa..ermm seksi dia kata...lagi dia berjemur nak bagi gelap...

eh gambo tu kecik benor nak tgk ni..

fieza said... [Reply]

Gelap itu manis Rina. Untuk pengetahuan Rina masa Fiza lahir dulu kan fiza lagi gelap dari Echa sampai atuk fiza malu nak ngaku cucu tau sebab abg2 fiza semua kulit cerah tetiba dapat anak gurl gelap. Tapi nasib la bila dah besar jadi cerah lak. Orang Kedah panggil cekang kulit ha..ha..So echa pun jadi macam aunty nanti ek

chugie said... [Reply]

sapa yg berani ckp camtu tu? ish.. aku plak yg tampor kang, ekekeke:D

anak kite pun sama gak rina, itam manis tp cute comei kan?,pastu fatin pun kene jaundis yg agak tinggi dan lama jugak, lebih dr sebulan tau!

biarlah ape org nak kata, yg penting dlm hati kite, anak kite yg paling cun melecun kan?

Golden Rose said... [Reply]

kejap je dah setahun 2 bulan...bdk2 ni kite rase mcm baru semlm tgk beso bb tup2 dah besar ngalahkan kita...apa2 pun alhamdulillah....moga echa diberikan kesihatan tubuh badan sehingga akhir hayat.

Dilla Ady said... [Reply]

nape dilla tgk gambar echa kecik no nih...aisey..

eleh..macam la anak die putih melepak nk kate anak org itam kan...sedap mulut jek..

tak tgk itam putihnye kulit tp nilai itam putihnya hati kan rina?

jgn sentap hokay?

acik mimie said... [Reply]

takpe ... yg pasti echa manis ...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply]

yang nape gambo jadi tecik plak ni tak nampak la

ZaEr.. said... [Reply]

aku pun penah kena sound baek dulu si Adib hitam.. tgk skg Adieb adieb cmne,sudah terang lg bersuluh gitu.. ekeke.. yg kata gitu tu jeles la tu.. biasala rina,pntg tgk ank kita sihat,comey sikit... sakit mata slalu.huhu.lantakla diorg nok kata pe.yg penting kita yg bg mkn,pakai guna duit kite sndiri.. x menyusahkan org lain.