~Pengikut Jaijina~

Wednesday, November 24, 2010

kire ke tak?!

eh, lembap pulak blogspot ni hah..
dah berjanggot aku dok tunggu nak upload gambo..tu baru gambo saje, blom upload bideo..
kalau nak upload bideo, kucing bertanduk gamaknya..

so kali ni is n3 non hado gambo..

berkisar contest lagik..kan aku ade cakap yg nak buat cabutan bertuah kan kan kan..sorrylah, pasal terlambat pulak..ni gara² si anon yg macam bagos tu lah, fenin²..

masih berkira² samada aku nak masukan sekali si anon yg macam bagos tu atau tak..kalau aku nak tolak si anon yg macam bagos tu, aku nak kene review n3 korang lagi sekali, nak cek balik sape yg dah remove dari manjadi follower aku, dah jadi 2 keje plak..kalau aku count in sekali, ehh, macam tak seswei aje plak kan..

nota kaki busuk : kire ke tak, kire ke tak, kire ke tak. kire....tak....kire....tak...............

15 yang comei lotte:

ciK mOt ©™ said... [Reply]

samalah kita...tak leh upload gambar...

MamaYatie said... [Reply]

a'ah la..tak leh upload gambar, kat n3 sedia ada pun signature tak kuar dah

rina, abaikan jer la cik anon tu, ngabihkan boreh jo..bior la dia!

Ain said... [Reply]

kat sini laju jerk, tapi akak pulak busy marathon ubs...

cuba tanyakan ngan anje kot2 dia tahu camne nak kesan anom tu, takde la rina penat nak check follower satu2...

LYaFRINA said... [Reply]

ptt r akupon dok leh upload pic.. nok sepak terajang rasenyer.. hehehe

( aku kater j g2.. tp aku nok jentik pon x reti)

Zaidah said... [Reply]

nie semua pasal anon nyer pasal.....samalah kat sini..nak BW pun lambat gila...bleh tidur lagi...

[-suziey-] said... [Reply]

tu la anon tu la haih..tau la sakit hati..xpela rina..count in je la..jenuh plak nk cek 1-1 sape yg dh remove jadi follower..abaikan je la si anon tu..kot la kuasa Tuhan anon tu plak menang cabutan..terpulang pada dia sanggup ke nk jilat ludah dia balik n accept hadiah dr awk..biarla org buat taik ngn awk..tp awk tetap berbuat baik pada org tu..lebih mulia kan..hati kita pn tenang..biarla org yg sakit hati xpasal2 tu..

The Golden Rose In White Cave said... [Reply]

abaikan je

hasrul hassan said... [Reply]

Salam .. memang ada masalah skit bagi sesetengah blog, saya ada 7 blog .. 3 antaranya tak leh nak upload gambar.

Dilla Ady said... [Reply]

larat ke nk cek balik rina mane yg da remove jd follower tu?

takpe la rina, kira jek la..ari nih ari si anon..esok2 ari kite mane kite tau kan..

halalkan jek la..

mamalieyna said... [Reply]

ada cabutan lagi eh, alaa rina takyah berkira la psl anon tu, buang masa je rina nak go 1 by 1 balik..masuk je nama dia skali, bak kata suziey tu la..... ^_^

chugie said... [Reply]

siannye rina.. so far sy ok lg upload gambar semua..

eh, ade juga masalah anon yg dtg menyibuk kat sini ke?

Bee @ honeyvsbee said... [Reply]

salam kenapa tak boleh upload gambar? dulu saya pernah jd gitu..pastu saya godek2 ruponya setting tak betul..ok..try adjust kat dashboard > setting > select post editor > old editor n save


try laa kot2 menjadi..lepastu try buat entry n upload gambo

AngahSayang2314 said... [Reply]

kadang2 kalau jadi macam tue mesti hangin kan???

fieza said... [Reply]

Fiza kadang2 pelik kat manusia ni Rina. Sentiasa jer tak puas hati kan. Alah pedulikan jer sianon tue Rina

Fara said... [Reply]

anak saya pon gelap gak sampai 5 bulan..pas tu kulit dia dh jd cerah sdiri..x per la asalkan sihat..
p/s:i tag rina utk "kids & baby photo contest"