~Pengikut Jaijina~

Friday, November 12, 2010

mane nak dapat sticker nama?

tak sangka mak noks, ramai yg memberikan respon kepada n3 aku semalam pasal botol susu..
mekaceh lah ye kawan² sekalian..

ade beberapa kawan suggest supaya aku buat sticker nama..
camne ye aku boleh dapat sticker nama tu?
kalau korang tau silelah inform aku dengan kadar segera..

suggest by mama yatie & erinsz..


9 yang comei lotte:

Sricahaya said... [Reply]

a'ah la..ok gak tu kalau taruk sticker nama..kurang2 nak tertukar pun payah la..

MamaYatie said... [Reply]

rina tinggal mana ek? kalo kat area subang jaya ni akak tau ler..akak buat kat the summit..

Mieja@Faiza Amir 2001 said... [Reply]

rina,

awak beli masking tape tuh, potong kecil-kecil, letaklah nama aisyah.

atau beli stiker colourful kat tesco ada jual, tagkan+tulis nama aisyah kat botol.

kalaou sampai nak beli stiker yg siap katon/nama mcm tak berbaloi jerk, sebb botol2 nie kita kena kerap tkrkan....karang kalo letak stiker mahal2 rasa rugilah plak......

yg penting murah+kreativ :)

Zaidah said... [Reply]

sokong ngan mieja....buat yang mudah aje asalkan tak tertukar lagi botol tu...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply]

sokong mieja jugak..
sbb botol kan kite sentiasa basuh..bile dah basah2 tu sure sticker terkoyak2 nnt..baik guna yg paling senang+murah+kretip :)

chugie said... [Reply]

a'ah lah rina, sokong ngn cadangan mieja tu.. sbb botol ni kita kene tukar2 gak..

Nafisa81 said... [Reply]

baru semalam tengok kat jusco...hundred something...ehek..pakai marker la jawabnyerr

Ain said... [Reply]

nak murah lagik tulis jer nama pakai permanent marker pen tu....

akak wat mcm tu jer kat barang2 sarah....

eRiNsZ said... [Reply]

ader tag yg murahh dlam spoloh ringgit ke bawah..dpat byak pcs la jgakk

kat shopping mall slalu ader kios tu..
ala mcam tong yang bebudak ni amek gambar kat dlam dier...

klo nak jimat lagi print out jer then salotape.. tp cpat rosak...

nt org reviewkan "tong gambar" tu eak dear