~Pengikut Jaijina~

Thursday, November 4, 2010

maafkan ibu

sampai skang nih aku trauma lagik weh..
rasa barsalah yang hamat, gundah gulana ni..


cilok google lagi..

nak pegi keje pagi tadi agak terkocoh sikit pasal dah lambat..pepagi ni echa muntah, kaur mencurah macam air paip..nak kasi bersih + mandikan dia dah makan sengah jam..biasa mandi kat taska aje..

so naek kete pon terkocoh² jugak ler..
kaki dah masuk, time nak masukan montot pulak kepala si echa boleh terhantuk kat pintu kete..sikit punye kuat, sampai terhuyung aku..walaupon dia tak nanges aku tua mesti sakit..sambil dia gasok² kepala dia..

uwaaaaaaaaa, kesian kamu kan..
ibu tak sengaja, maafkan ibu..ibu yang lalai, sob sob..pasni ibu janji, ibu hati² ye nak..

aku pon nak buat macam mama arif gak ah..aritu arif jatuh dia belikan botol susu miki mos..aku nak beli ape pulak eh?!!!

12 yang comei lotte:

Zaidah said... [Reply]

ciannyer echa....kekadang memang kita tak sengaja lelagi bila dah terkocoh2 nak cepat...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply]

ibu, ksian echa..huhu!
biar lambat takpe asalkan anak selamat dan sehat huhu!
tu lg utama

take care ok! :)

Fieza79 said... [Reply]

sian echa...nk wt cmna tk sengaja..biasa la tu...

mamalieyna said... [Reply]

echa nakkkkkkkkkkk....lg best adiah dr arif! ^_^

aloor cian dia tau! tu la kalau kalut2, ada ja menda terjadi..huhu..kuat betul echa, tak nangih!

zue @ annaleeya said... [Reply]

cian echa muntah2 yer... perut masuk angin kot???

klu dah kocoh kacah tuh mmg slalu la jadik mende gini... echa tak nangis tuh, kira ok kot...

chugie said... [Reply]

aduhai echa.. len kali ibunye jangan tergopoh gapah k... relax je..yg penting semua selamat.

Rizziela said... [Reply]

Mestilah sakit...tapi nak buat mcm mana..bukan segaja kan?

Sricahaya said... [Reply]

Sakit tu mesti sakit..agaknya dia pun sian tgk mama dia kelam kabut..tu yg dia diam je tu..Echa kuatkan..

Rina, benjol tak kepala dia?

alyyani said... [Reply]

walau tak niat tp masih rasa bersalah kan. lepas tu teringat2. then mesti nak beli something nak bagi anak ktia happy. walau pun diorg bukan ingat. tp tu la naluri kita kan? ecah kuat. mcm ibu dia juga!

LYaFRINA said... [Reply]

itula.. kdg2 mde y kita lakukan scara x sengaja kita rsa bsalah y amat kan.. mcm nak hantuk j kepala kt, biar kt ajer y rsa sakit tu..

**beli baju!!!

Atia Adina said... [Reply]

ala....siannya eca....pas ni hati2 tau.....sian dia

Mieja@Faiza Amir 2001 said... [Reply]

kesiannyaaa aisyahhhhhh....harap2 tak der effect aapa2......amin...