~Pengikut Jaijina~

Tuesday, November 30, 2010

senarai peserta "saya mau baju itu"

sebelum update pasal semalam punye hal, aku nak update pasal peserta "saya mau baju itu"..
officially ianya dah pon tamat pada kol 9am tadik..
so mari kite lihat sape yg ade dalam senarai..


12. acik mimie 
 13.farina
14. Kehelan 
 15.Fara
18. Imaan09
20. ayu
 21.me suya

silelah kenal pasti korang punye ID, pasal aku malas nak link, pasal nak cepat, pasal nak poskan arini jugak..ehh, berapa banyak pasal daa..


cabutan undi akan di buat selepas ini, dan n3 akan dibuat pada tgh hari..


7 yang comei lotte:

LYaFRINA said... [Reply]

hehheeh..

LYAfrina nok baju tuuu

Puan nOLie said... [Reply]

alahhh dah terlambat emmm :-(

bizzonline said... [Reply]

nm sy ade...ngeh3

me suya said... [Reply]

yeay yeay nama suya ade as peserta..
xkisah la menang ke idak.. but still seronok.. thanx kaka jaijina :)

zue @ annaleeya said... [Reply]

nama akak ader... yezzaaa...

AngahSayang2314 said... [Reply]

wahhh namaku pun ada la...

Golden Rose said... [Reply]

ishh termiss plak...nvm next try