~Pengikut Jaijina~

Friday, November 12, 2010

Nuffnang Oh Nuffnang

orang bernuffnang haku pon nak nuffnang
tp org punye mencanak naik, haku punye ciput tang tu gak ler..




sungguh aku tak mengerti, apakah yang dimaksudkan dengan nombor² itu?!
bute nuffnang sungguh haku ni..

skang ni plak dah churp churp..
nuffnang pon belom khatam lagi weh..

19 yang comei lotte:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply]

banyak jugak BE tu...cayok2 usaha lagik k...tips2 ada kat blog kita

Faryza said... [Reply]

berlajar ngn kak anje...ehhehe

Ain said... [Reply]

selagi percuma join jer rina....

kalau nak upkan lagi traffic, blogwalking rajin2....

cuba test kalau tak caya...

AngahSayang2314 said... [Reply]

wah rezeki tue ue kak rina hehehe

Hanis Azla said... [Reply]

ajaj ounya lg ciput.. hu.hu..

@e_da said... [Reply]

samala ngan saye.. ciput tak naik2 BE tu.. huhu

Zaidah said... [Reply]

zai pun ciput aje...huhuhuhu

Nafisa81 said... [Reply]

tak daftar nuffnang pon..

Fieza79 said... [Reply]

pa yg leh buat just tgu je Rina...takyah kejar sgt..da rezki ada la kan...

Sricahaya said... [Reply]

kita pun blm khatam nuffnang lagi..
ok la tu..ada gak BE..kena rajin update tu..heheheh

chugie said... [Reply]

ok lah tu rina, dr tak dapat langsung.. sabar k, sikit2 nanti sure jd bukit!

Dilla Ady said... [Reply]

ala rina..dilla punye tu lagi la sedih..hahahah

tul la..yg nih pun blur2 lagi..skang da ade churp2 lak..

Jamiel said... [Reply]

sabo aje la..
Saya pun same gak..

ainazliena said... [Reply]

rajin2kan diri klik sendirik..slalu iklan kuar t/hari..

Mama Zharfan said... [Reply]

kena rajin BW utk up traffic, so income BE pun akan bertamabh dgn jayanya :)

mamalieyna said... [Reply]

ooooh k.eina pun tak ambik port sgt psl nuff ni..sedar2 makin bertmbh jer..huhu..kalau btl2 nak tau camna, rujuk la anje..hehe..

~aSHa~ said... [Reply]

tahniah....kira ok la tu..teruskan usaha ye...

nOrBee said... [Reply]

slamat hai raye..saje jenguk blog neyh..

Atia Adina said... [Reply]

ok lah tu...banyak gak.....ada org tu...tak pernah pun nak dapat buffered earning tau