~Pengikut Jaijina~

Friday, November 26, 2010

mencanak naik

ni boleh bikin sesak napas..
kalau sape² ade lemah jantung, silelah jangan bukak sampul surat itu..kompom boleh pengsan, admit ICU..

tp semalam somi ku nak hampir rebah bile mengetahui isi kandungan sampul surat itu..seraya mengeluarkan kata² sebegini : BAYO SENDIRI!!

mencanak naik..


see, aku call mane bnyk mane pon..
tulah, org pakai berry itam ko pon nak pakai kan..nahh, rasakan!!

20 yang comei lotte:

Fieza said... [Reply]

Huh..lelah gak nak membayo tue Rina. So conclusionnya guna jer internet kat komputer ha..ha..tak per Rina jadi ingatan untuk next time k

lydzar said... [Reply]

hehe saya pon dh terkena, tp dgn maxis la..masalahnya sy connect dgn Wi-Fi bukan direct gunakan 3G ni..hampes betul!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply]

penangan berry itam la ni kita tak apaki berry husband punyer bil RM50 - RM60 je kita punyer RM 20 kebawah je, jimat2

cheqna said... [Reply]

hahahaha
silala membayo kak oi....

chugie said... [Reply]

adioyai! ekekeke.. pasni kene berpuasa lah jawabnye ek? hehehe:D

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

hehe biasa kalau line mmg tak perasankan?nk2 pakai beri itam itew..huh sib pakai pospaid

zue @ annaleeya said... [Reply]

bayo.. jgn tak bayo... kurengla bajet nak beli mekap bln nih kan??? hehehe....

ujee said... [Reply]

u amik dg la...
sebulan rm58 unlimited....
hehehee..promote plak..mcm ada share je....

Nad @ MamaZakwan said... [Reply]

umang ai..!terus tak jadik pakai beri itam..hehe..sabo2.. :p

Sricahaya said... [Reply]

heheh..mesti hubby rina ckp sambil menjeling..hehehe

acik mimie said... [Reply]

ambik pakej unlimited internet service .. mcm acik mimie .. senang ... gunaaaaa tanpa had ....

azimah-Butik Nur Kasih said... [Reply]

hahaha mau terkezut tahap cipan kan. bayo jgn tak bayo..:P

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply]

ekekkeek..
kena sound bayo senirik ye, hihiih.. :P, ala.. pujuk la sket, sure cair punye.. hahaha
takpe dear, cashout duit nuffnang wat bayo.. hehehehh.. =)

little cart00n said... [Reply]

wow!
kalau student macam elie, mau semput macma ni!heee

[-suziey-] said... [Reply]

ok lagi tu rina..bil meksis kita pn bln ni naik menggila..rm463 hokey..mmg lagi semput nk byaar..kita tunggu ckp kontrak setahun nk switch to digi..digi data pakej unlimited..murah sket..huhu

AngahSayang2314 said... [Reply]

kak angah pernah kena tapi angah tak guna berry angah guna xpress muzic jer..

bila dah over ambik ko masing2 salah masing2 hahaa

Mieja@2001 said... [Reply]

rina

akak pon pernah dapat bill 3G dekat 1k sebulan...lepas tu selepas hubby komplen kat celcom bagai dptlah diskaun sikit...

selepas beberapa bulan insiden bill melambung, hubby akak offkan 3G akak,lepas dari tu selalunya jalan2 cari wifi free baru online:):)

MamaYatie said... [Reply]

mak aihhh...somput napeh nak membayor..huhu

Nafisa81 said... [Reply]

mahalnyer...

ZaEr.. said... [Reply]

aku plk tggu bil sampai.. kalu melambung mmg kena bebel la di laki ku.. kalau takat call mhl die blh consider lg,klu psl tenet mhl mmg dia sound baik nye kat aku... psl aku hari2 ngadap beri hitam ni.. huhu.Laki ku klu bil rm300 ++ mmg standard psl byk buat call.
*terfikir psl digi,tgk iklan pelan dia mcm murh je.. tp tanya ramai org& kwn2 ade yg kata "bolehlah".. ade plk yg kata "jgn" psl nanti akn menyesal... urm.. aku ase pakai bil guane2 pun mesti parok bil bila kai bb ni.psl dulu mase postpaid kredit aku mcm air.. baru je topup,tau2 dh nk abis kedit.. eiii!!!