~Pengikut Jaijina~

Monday, August 30, 2010

tatau nak boh tajuk hape..roti sardin kot?!

wah, pejam celik-pejam celik dah 20 ramadhan kan..kejap aje kan..terasa lame plak ter berblog, maklomlah coti² malaysia 3 hari ni, manelah boleh aku hadap laptop..asal hadap laptop aje kang datang si kecik tu datang ngaco..tak pon bapak si budak kecik tu sebok nak bertenet jugakkkk..camno nak jadi hardcore gini ni..

mmg dah jadi satu kemestian kan, walau pon berpuasa ade je blog tempek gamba makang kang..meh, kali ni aku pon nak tempek gamba makan juga..ni menu sampingan berbuka aku semalam..seblom berbuka dah prepare bahan²..sbb aku tak yakin rasanya, maka selepas berbuka baru aku goreng, hikhik..

presenting, sardin roll, ahaks..

menu utama wajib beli kat param okehh..nak masak² mmg tadek bahan..hubby aku dah lame tak gi paso..lagipon time berbuka aku tak suke makan nasi berlauk..time sahur mmg aku masak le..cekau aje bahan² yg mane ade dalam esbok..


16 yang comei lotte:

Zaidah said... [Reply]

nampak macam sedap aje rina...klu nak masak pagi n petang....memang penat...tapi itulah yang kena buat...huhuhu

idah @mama izzya said... [Reply]

x kisah ler tajuk pape pun
janji ada makang..kih..kih..kih

Ain said... [Reply]

takkan tunjuk yang dah siap jer, share la resepi...

boleh akak cuba nanti...

aina said... [Reply]

akk ari2 param..tmasuk ari cuti ke pe...sahur pon lauk param..msk nasi jek..

Fieza said... [Reply]

Wah macam best jer..mmg tak sempat Rina..Tak per la janji ada gak yang kita masak dengan air tangan untuk suami k...

mamalieyna said... [Reply]

oooh lamanya tak buat sardin roll..cam best je..^_^

hari ni nk mkn apa pulak ye?

Fieza79 said... [Reply]

huu best tu sardin roll...pale ni dk tokleh nk pikir nk masak apa lg...huhu

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

zaidah> semalam pulun dok buat beskot tu yg tak sempat nak masak²..hari² mmg ke param aje kami ni..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

idah> hehehe, iye dah kan..janji ade tajuk makanan tu kan..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

ain> simple aje kak..nnti rina kasi akak resepi ye..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

aina> kalay tahun lepas mmg rina lauk param siang malam..tahun ni up sket, time sahur aje masak, eheheh..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

fieza> hehe, ade jugak masak untuk somi..yg lain² mmg beli kat param aje..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

mamalieyna> saya buat yg simple aje kak, bahan pon main campak² aje..janji sodap, kihkih..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

fieza79> hari² dah masak mmg tatau nak masak ape plak..rina time sahur aje masak..

gee ryder said... [Reply]

aritu pn bru lps buat sardin roll

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

gee ryder> ni baru nak mencuba² buat sardin roll..biasa buat sandwich aje..