~Pengikut Jaijina~

Monday, August 23, 2010

mari main teka teki

ape ni?! saje nak kasi korang suspender
semalam my hubby telah membelanja kan $$ nya dengan mebelikan ini..
ala, tak mahal pong, after less rege tak sampai pong sewatus..

aku saje je cakap ngan dia aku nak mendalah ni, nak ngetes die..
sekali semalam dia offer mendelah ni..aku berani amik yg ni je..
nnti kalau aku dah pro, baru aku soh dia beli yang mahal skit, hahaha..

ape ke bendenya ni?

cube korang teka, apekah mendalah yg aku dok kecoh² ni kan..
nak hadiah gak ke kalau korang jawab dgn betul?
hint : maybe en hubby terpegun dengan kek batik aku kot, ahaha (perasan)..


11 yang comei lotte:

cheqna said... [Reply]

mixer mungkin????
or..aven???

idah @mama izzya said... [Reply]

sya rasekan oven kut

sbb harganyer dah murah skg

kalu betul wi hadioh deh

kalu dok betul pun vi hadioh pitis raye dakpe ke anak2 idah

kih..kih,..

Rizziela said... [Reply]

Overn or mixer

Bestnya..dah boleh start bake dah ni

LYaFRINA said... [Reply]

mixer @ oven..
ngeh..ngehhh..

skali pengering rambut???

mamalieyna said... [Reply]

confirm oven..kan3x..^_^

zue @ annaleeya said... [Reply]

haah la... oven atau mixer..

Sricahaya said... [Reply]

ermm...sy rasa mixer kot, tak pun pengukus..ada ke pengukus jenama pensonic..hihi

Fieza said... [Reply]

Fiza rasa oven ataupun mixer la..betul tak Rina

A.I said... [Reply]

oven!!

Naimatul Hafizah Nor Rodin said... [Reply]

ala...oven!

alyyani said... [Reply]

rina, bukan la cap ayam ni. berjenama je :)