~Pengikut Jaijina~

Tuesday, August 17, 2010

ni namanya takde sakit, cari sakit..kan dah padan muke aku..

sabtu ahad mmg kitaorg tak gi mane² ye..tu yang boring tahap otomen branak cipan..bile dah boring tu ade je keje aku nak buat..ni yg memandai² nak tunjuk terer, nak gantung cermin..aku kan wanita cermin..kejap² kang aku hadap cermin..haruslah gantung cermin yg besonye melebihi size badan aku yg sedia beso ni..

okeh², sbab rumah aku ni sebatang paku pon susah nak nmpk, jadinya aku pakai screw nak ketuk dinding..aku tgok screw sesepah kat dalam store..bile dah screw tu so lawanya haruslah test pen atau screw driver kan..

time dok pulas² tu tetibe test pen tu tergelincir..makanya di tuju ke jari manis aku yg dok menadah tu..ape lagi, menggelupor aku sengsorang dalam bilik, ouchhhhhh..darah tak kaur bnyak, tp luka tu agak dalam jugak ler..


pastu aku nak ngadu ler ngan laki aku..manelah tau di bubuhkan aku ubat ke kan..ni dak ehh, dia cakap "buatlah lagi" sambil tunjuk tumb up..ehhh, tak klaka ehh..seb baik pose, kalau tak dah lame kene cekik² tu..

tulah len kali jgn nak memandai lagi..org ketuk dinding pakai paku, ko nak pakai screw lak, pang skali kang..



7 yang comei lotte:

LYA m@m@ ASYA said... [Reply]

mu ganazzz sgt la rina.. ishh..ishhh..

rina arini aku pakai shawkl coklat..
kelmarin dulu y ijau kosong tu..

y mcm pukat ru pun dh pakai.. suka y tu...
y purple blum rasmi g...


ermmm aku dop post2 lagi kat blog... tgu yer..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lya> hehe, aku ni nmpk aje lembut, hikhik..

thanks ye sebb sudi terima pemberian yg tak seberapa tu..mu pakai pon dah berbesar hati aku..

takyahlah post², segan aku tau, ekekeke..

zue @ annaleeya said... [Reply]

olohhh... tulah wat pandai tu sape suruh.. kan dah luka...

bestnye lya dpt shawl... nak jgk.... hahaha... muka tak malu...

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

zue@annaleeya> eheheh, husband sakit, tanak le nyusahkan dia kan..

akak nak ke? kalau nak akak email add akak ye..

mamalieyna said... [Reply]

nk simpati ke nak gelak dl ni eh..ekeke..cian dier..tu la nk tunjuk pandai..thumb up..upss..terikut en suami die la..hehe..sowi..

akak dh lama tak main ketuk2, sejak ngandung dl, stop main ketuk2 dinding ni//^_^..sampai skrg, tak sentuh dah..hehe..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

mamalieyna> hehehe, akak pon nak thumb up gak ek..

rina ni dah lame bena nak sangkut cermin tu, dari sehari ke sehari..dah suruh dah hubby pasangkan tp di wat dek aje..

cheqna said... [Reply]

hahahahahaha
nak gelak lu boleh??
huhuhuhu
biasa r tu kak eh..cheqna biasa ketuk jari sendiri....