~Pengikut Jaijina~

Wednesday, August 25, 2010

echa 11 bulan sudaa..

hari ni 25 Ogos 2010, genaplah si echa 11 bulan..1 bulan lagi echa nak cecah  1 tahun maaa..waa, sudah besar dah anak dara aku ni..skit hari lagi sape² leh masuk minang☻, kahhhhh..opss, terlebey sudaaaa mak ko ni..


motip aku taruk gamba die nyusu pasal dia baru gheti nak pegang botol sendirik..sudah mau masuk 1 tahun tp setiap kali nak nyusu mesti ibu dia yang pegangkan..bile aku suruh dia pegang, buat² mrajok tanak nyusu langsong..

sejak 2,3 menjak ni perangai dia begitu menguji kesabaran..asek nak berdokong aje, pastu dah pandai merengek² bila tanak angkat..kalau time aku mandi sehal lagi, mesti dia meraung² bile nmpk aku masuk bilik air..isk, sabo kan ajelah..biar penat tp aku layankan aje..sesekali boleh dgr jugak sore tarzan memokak² kat tingkat 6 tuh..mahaplah ye jiran² tetangga aku☺..aku dah cuba control pitching aku tp nmpknya aku gagal berbuat demikian☺..

note : agak kebizian jugak nih dgn kerja² opis..


20 yang comei lotte:

AiSHieY said... [Reply]

Makin comel bb...jap je besa kan...

Sricahaya said... [Reply]

tu laa..kejap je dah besarkan..
echa..echa dah besar ye...echa nak kawan ye..hihihi

cheqna said... [Reply]

echa....
besh kan dapat ikuti setiap perkembangan anak..=)

Fieza79 said... [Reply]

dh besor pon...maka pangai pon makin cerdik la...comey dia...

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

aishiey> tulah, kejap je rasa dah besa..rasa macam baru aje bersalin, hehe..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

sricahaya> hehe, nak kawin tu takdelah, lmbt lagi..nak cari calon pon blom boleh lagi..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

cheqna> nnti cheqna dah ade anak mesti skit² nak cite dalam blog..akak ni saje nak cite perkembangan dia, supaya akak tak lupa..then dia pon boleh bace besa² sok..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

fieza79> tulah, lagi macam² perangai dia..fenin mak dia dibuatnya..ni baru sorang, haisyyy..

LYaFRINA said... [Reply]

waduh..waduh.. bulan depan udah setahun....
'caiyokkkkk...

nmpak echa mcm tinggi j kan???

Rizziela said... [Reply]

cepatnya dia membesar

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lyafrina> dia tinggi kot? sbb laki aku mmg tinggi..chaiyokkkkk, ngeeeee..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

rizziela> budak² mmg cepat besar, kejapan aje kan..

Fieza said... [Reply]

Syakil dulu pun lambat gak Rina dapat pegang botol sendiri..ish bab masuk bilik air nak mandi ni sama macam anak teruna fiza la..kalu mandi ja msti nak ikut nye

~aSHa~ said... [Reply]

tak lagi dah besar anak dara ni..leh tiup satu lilin dah

kmieja said... [Reply]

tomeiiiiiinyaaa....echa nak manja2 lebih dgn mamanya :):)

mamalieyna said... [Reply]

lg sebulan je nak setahun eh..leh la prepare2 ni, nak masuk minang..ekeke..

eheh..lama jgk echa bermanja2 mintk si mama pegangkan botol susu time nyusu eh..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

fieza> syakil pon lmbt jugak ye nk boleh pegang botol sendiri? samelah, kawan² rina pon dorang ade masalah yg same, time nak mandi tu..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

~aSHa~> tulah, dah boleh tiup lilin bulan depan ni..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

kmieja> hehe, nak bermanje ek kak..mama dia takleh nak wat keje lain kalau gitu..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

mamalieyna> nak prepare mende ek kak? buat besday party ke? igt nak wat jugak kat taska..pastu nak kasik sikit² member² blog ni, insyaallah..tu pon kalau ade bagetnye..