~Pengikut Jaijina~

Friday, August 13, 2010

merempit dan kesanya

okehh, dah seminggu aku pegi keje merepit..senang okeh nak redah jem..plak skang ni kalau pegi sane sini jalan kompom kete bersusun atas jalan raya..naik motor pon dah tak boleh nak cilok2 tau..

dah tentu2lah si suami menjadi azroy..aku plak si pembonceng azroy tu, wahahaha..

ehsan dari uncle google..

tapi ade kesan buruk bile merempit ni..ni hah.....
*
*
*
*
*
*
*
*


mmg sengaja ku cari gamba yang malap..kang kalau tgok yg clear punye jeles lak korang tgok kaki aku yg gebus (stetmen meninggi diri)..

sekali dah naik, nak letak kaki atas pemijak tu..tetiba plak kaki boleh tercium ekjoz panas..dah tak pasal2 bertambah lagi "sticker baek punya"..

note : camne lah nak hilangkan "stiker baek punye" ni ek?

6 yang comei lotte:

Fieza79 said... [Reply]

alahai rina mcm mana leh jd gitu...aduss mesti sakit tu..
fieza mmg tkot nk bwk moto mmg tk da lesen moto pon...huhu

thanks utk shawl2 tu...

makcikrehan said... [Reply]

ahahahaha... terlebih rempit ker wei? ko nak kejar PARAm ker.. takut cendol habih? hahahaha

mamalieyna said... [Reply]

ohho..akak pun ada gk sticker tu kt betis..tu tanda minah rempit tu..ekekke..

Rizziela said... [Reply]

siannyer. Mesti sakit

gee ryder said... [Reply]

ala ciannye..biasala adat org merempit heheh..
i pun bape kali jatuh moto

LYaFRINA said... [Reply]

jgn smpai tkepit doh..

meh join cntest ni-->

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/08/contest-saya-dan-baby-oleh-cik-awynn.html