~Pengikut Jaijina~

Friday, August 20, 2010

"A.K.U.D.I.A & P.O.L.C.A.D.O.T.S.H.A.W.L.S" CONTEST

fuh kanan, fuh kiri..aku join ini kontes plak..




ops, kali ni aku di tag oleh alyyani untuk contest aku dia & polcadot shawls..thanks alya sebab mengetag rina dan dengan berbesar hati akan ku laksanakan, ekekeke..

tadaaaaaaaaaaaa..


and the picture goes tooooooo..drum roll please, ahaks..

well, ini adalah satu²nya polca dot shawl yg aku ade dalam koleksi..firt time beli polca dot shawl sbb nak matchingkan dengan baju purple ni..aku bnyak baju purple tapi shawl purple non ado..skang ni dah bnyak shawl kale pepel..aku mmg suke pakai shawl sebab senang nak pakai sebab tak payah iron, ahaks..tambah² plak aku ni sekarang dah ber anak, so kalau nak bersiap tu kene cepat aje..

hadiah² menarik menanti anda



dan anda yg kene tag adalah :-
lyafrina
fieza79
intan azmira

yang lain pon kalau nak cube pon boleh jugak..

10 yang comei lotte:

zue @ annaleeya said... [Reply]

gud luck...

psstttt... ader tag utk rina tau.. hehe!!

mamalieyna said... [Reply]

keeeuuutt...good luck ye! ^_^

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

kak zue> thanks..

ade ek? oke², nnti rina buat ye..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

mamalieyna> ahaks, thanks akak ^_^..

LYaFRINA said... [Reply]

oyoyoyoyooooo...
nampok gayanya.. aku kna wak dot dot dulula kat shawl aku...
hehehhehe.. aku xdop lg shawl polka dot.. xpe dateline lmbt g.. dan r tu aku conteng2 dgn cat kat shawl aku.. tq yer cz ngetag aku

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lafrina> hahaha, dakpe dan lagi mu nok chanting atas shawl tu..pastu mu soh asya pakai, hehehe..

buat tau, jgn tak buat..

makcikrehan said... [Reply]

comey jer tgok orgpakai shawls. makcik pakai kalu...... hahahahah gelak siap2. macam buah tembikau yang dibalut kain gamaknya. tak pernah try lorrr. malas nak belit2 pon ye jugak. hehehhe

cheqna said... [Reply]

good luck bebih =)

PuPeL said... [Reply]

tengs ya sudi joint.ya len2 meh2 join..ada masa g ni

iCaLoVeZiE said... [Reply]

Good luck untuk polka dot shawl contest! :D