~Pengikut Jaijina~

Wednesday, August 4, 2010

echa dan wonder pets



lagu di atas adalah lagu kegemaran echa..kalau dia hadap lagu ni, uiskss, tak kalih tang laen dah bak kate org penang..kalau hubby keje time weekend, dok be2 aje kat umah ngan echa mmg tak boleh nak gerak tang mane2..kalau boleh dia nak ngadap je serombong idong mak die..lalu aku umpan beliau dgn lagu ni..

see, berhasil jugak umpanan aku..sambil suap makan, sambil ngadap wonder pet..bahgia sungguh kamu ye..blom mandi lagi tu mak dia pon same..

tgh gigih nak salin resepi..
lakonan semata-mata, sila jangan percaya..

kan aku dah kate beliau sangatlah meminati lagu ni..aku amik gamba langsung tak pandang dah..kalau tak mane boleh tgok kamera dak ni, alergik..mesti dia pon nak pegang jugak..

12 yang comei lotte:

idah @mama izzya said... [Reply]

wonderpet..wonderpet..
telephone is ringing

gitu erk lagu dia..kih..kih..
anok idah toh dengar mana ahu lagu tu pdhal idah jarang bukak tv pagi..

[-suziey-] said... [Reply]

hiks..aQeel pn sgt suka layan wonderpet..mmg leka

Ain said... [Reply]

feberet sarah jugak dulu2....

skang ni sume citer kartun tak layan kecuali upin ipin...

LYaFRINA said... [Reply]

oloo rina.. buan si echa j suka..

ni hok besor bapok ni pun..pasang sokmo youtube lagu wonderpet dlm versi melatu n Bi.. mmg suka.. lagu ringan tp penuh nasihat y tsirat...

rina..aku rasa echa gigih nk salin lirik tu.. tp xdan nok kejor..lagju sgt nyanyi.

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

idah> betul dah tu idah..

lagu ni fofuler..mesti die dgr kawan2 dia nyanyi kot..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

[-suziey-]> senang nak buat kerja kan kalau anak2 leka main ke, tgok tb ke..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

kak ain> pandai dah sarah pilih cite katon..sket ari lagi echa pon suke upin dan ipin pasal mak die suke jugak..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lya> hahaha, samelah kite pong..aku dok pasang lagu nilah kat opis time boring..teringat pulak kat echa..

hahaha, iye gok tu..dop dan nak salin lirik lagu, wakakaka..

Fieza79 said... [Reply]

sama la bdk2 kat umah tu...hafal sgt lagu ni..

mamalieyna said... [Reply]

oklah tu, ada benda nak kasi dia leka..! hikhik

Zaidah said... [Reply]

NABIL N NABILAH PUN SUKA JUGAK....WONDER PET.....HEHEHE

cheqna said... [Reply]

suka dengar lagu je
boleh gitu??