~Pengikut Jaijina~

Thursday, August 19, 2010

swing mood

mood tak mari lagi ni..sementara mood nak mari tu aku kasi upload gamba² echa, hasil mengedit gune pakai phoroscape..aku suke bab² ngedit gamba ni..





aku kalau ngan echa ni pitching aku dan² tinggi..manelah tak tinggi, dia boleh tolak pampers tu, pastu dok panjat kosi tu..sampai kan bapak budak ni dah tak tahan tinge nak dengo aku jadi tarzan fomfuan..kalau cenggini darah aku boleh mencanak naik..isk, sabo²..

tengoklah mata dak ni, dia baru bangun tido..

note : bapak budak ni masih lagi sakit..masih lagi demam²..tu yg mood non adoooo..tadi nak pegi keje pon berat aje..

6 yang comei lotte:

zue @ annaleeya said... [Reply]

wahhh... echa suke panjat2 skang yer??? hati2... nnti jatuh kang...

LYaFRINA said... [Reply]

echa.. sabor j la yer dgr jeritan batin ibu mu itu,, smpai k kmn ni blh dgr....

hehheheeh..

aku xrok ngat arini.. bkpe xtau..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

kak zue> tulah kak, dia skang ni dah pandai panjat²..tergolek dah brape kali tu..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lya> hehe..iye ke boleh sampai ke kemaman? tu baru sikt aku punye jeritan batin, hahaha..

bapke lya? pose ke arini? kalu dop rok jgn pakse diri tu..makan ubat jgn tinggal..

Ain said... [Reply]

echa jangan panjat tinggi2, nanti jatuh......

echa jugak yang susah tau....

mamalieyna said... [Reply]

waaah nak jd hero ke echa, men pnjt2 ni..eiii..mana tak ibu jd tarzan! ^_^

*siannye..tak baik2 lg, hope baik dlm masa terdekat ni..huhu..