~Pengikut Jaijina~

Thursday, August 26, 2010

aku suke beli belah kat carefour





semalam bila baca n3 fieza pasal carefour nak tutup aku macam eh, tak besnyelah kalau carefour tutup..
ate, kalau carefour tutup tang mane lagilah aku nak perabihkan duit aku ni (macam manyak duit aje)..aku mmg suke bebeno beli & belah kat care4 ni, tatau pesal, mmg dari dulu lagi..

nmpknye pasni kene terjah jusco plak kot pasal jusco depan umah aje..kalo jalan kaki boleh, tp mencungap² ler aku ni..kalau minggu lepas mmg kitaorg ke care4..igt² nak cari baju kurung untuk echa tapi non adoo..kami rembat aje yg mane sempat, kirenya macam pre-shopping lah..


ni aje baju yg aku sempat terbeli..satu untuk bapak, satu untuk anak dannn satu untuk si emak..korang mesti leh agak ape yg untuk si emak punye kan, kahhhhhhhh..


ni yg memang aku suke kalu gi care4..time ade sale rege mmg kaw² punye less..baju disney ni mane nak dapat rega 8hengget oitt..
pitam aku tgok baju budak² ni, semuanya lawo²..aku nak rembat 4-5 elai tp laki aku dah dok jeling², aku sangkut balik..


dan oven hat ni pon aku beli kat care4 jugak, eceh ceh (nak jugak tempak gambo oven die ni)..

tp bagus jugak kalau care4 tutup, takdelah asek² aku hajak laki aku kesana tiap² minggu..duit berkoyan² pon boleh abih tau.. 
lepas ni no more care4..bubyelah to u..

9 yang comei lotte:

Sricahaya said... [Reply]

semua carrefour ke nak tutup? tapi tak pelaa..leh gi jusco kan..jusco pun ada sale.. :D

zue @ annaleeya said... [Reply]

yer ker k4 nak tutup??? tak best ar... akak pon suker gak gi k4... sbb susu dan diapers anak mmg murah weiii....

LYaFRINA said... [Reply]

wohh.. mu beli sambil berbeloh.. saboh r.. duit blh tbeloh hbis..

**aku tau.. aku tau apakah y kaler itam ituuuuuu.... ngehhh..ngehhhhh

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

sricahaya> kalau tak silap semua care4 nak tutup kat asia ni..dorang nak fokus kat india katanya..tulah jusco le pasni, tp mahal skit kot..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

zue @ annaleeya> tak best kan kak..rina suke beli baju² kat care4..baju dia murah² giler..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

LYaFRINA> tau takpe..boleh terbelah kalu dok control..hehehe..

**kalu tau mu wak dop tau jelah deh, hikhik..

Fieza79 said... [Reply]

ya ka carrefour nk tutup? la tk best la...

hahaa smpai nk pitam tgk baju2 ye...tp fieza kalo soping baju tk rasa nk pitam..tp juling mata skjp..hehe

**sHiKinn** said... [Reply]

hahhaha..yg hitam tu pun baju juga kan kan kan?baju...sambung sendiri!!

Fieza said... [Reply]

hmm betul Rina kat care4 baju disney harga murah kan