~Pengikut Jaijina~

Wednesday, October 13, 2010

rasa ku ini rasa mu..ade tak?

pernah tak bagun² tido je ko rasa....


pastu pagi² dahlah mase terasa bejalan ngan cepat..tak kirelah ko bangan awal pon, ko akan rasa tak kan penah cukup masa, ko rasa keje² umah yg ko buat tu tak penah sudah..

then pagi² badan ko dah rasa ...........



flat gile tak hengat..

pastu mulelah ko rasa macam nak............

huwaaaaaaaa, tulunlah daku.........

yg akan jadi mangsa aku adalah..............

idokle aku cepuk dak echa ni..

sungguh, aku bukanlah org yg penyabar..skit² kang aku terjerit² macam fomfuan kurang waras..macam pagi tadi, si echa ni bagun kul 6.30am, diulangi nam sengah pagi..tau² lah kalau dia dah bngun awal², can aku nak buat keje ngan aman tinggal harapan..kejap² kang dia merengek, kejap² kang dia nak berdukung, tensi aku macam ni tau, PENAT..

note : ini belum masuk bab balik keje..

10 yang comei lotte:

LYaFRINA said... [Reply]

uhuuuuu..
leni masa singkat sgt rasa..
mcm baru j tutup mata.. tup tup.. siang doh..
letih kan..
ada ank.. lg laa

idah @mama izzya said... [Reply]

betul2 lya..
idah sokmo tau kejut tido igt ari cuti pdhal baru ari ahad..wase nak tido manjang..

cheqna said... [Reply]

tak de anak..
tapi penat dan letih tetap ada
sokmo ingat nak cuti je..
behnya bangun tido tak perlu g keje...

Fieza79 said... [Reply]

mmg penat lah Rina dgn anak yg tgh nak besor ni...fuhh nsb baek anak dh besor2 leh arr kaweyy beronggeng tak kira masa....hehee

sian echa...Rina ko tempik dia ka..?

UMMI AMNA&AMZAR said... [Reply]

waaa..same la kite....tu yg semlm sempt goreng ikan bilis kicap je..huhu anak2 xsihat lg lah kuat rengeknya...xpe demi anak2 n bapak nye..hehe

Sricahaya said... [Reply]

nak bt cam ne rina..mmg tiap2 hari cam tu..tak leh nak lari..bila kat opis rindu kat anak2..bila kat umah, anak2 bt perangai mula la nak jadi hulk..hehehhe

azimah-Butik Nur Kasih said... [Reply]

apa ko rasa, aku jua merasainya huhu...

mamalieyna said... [Reply]

arif bgn 5.30 di hari minggu..aduhaaiii..layankan je..akak penyabar sket berbanding rina kot..ekeke...jgn mara..

biasalah tu rina, tugas sbg ibu ni byk menguji kesabaran..huhu..

kmieja said... [Reply]

rina,

bg echa something yg dia blh main, pastu sambung buat keje. Jadiknya dia tak yah nak merengek melekat kat ibu dia:):)

Intan Inn said... [Reply]

erm mmmg penat letih..mengantukn mcm2 rasakan...intan nie mmglah bz sgt..melayan kerenah 3heronie kan...