~Pengikut Jaijina~

Tuesday, October 19, 2010

kantoi memanjat

pantang lepa sikit, ade je keje advanture si echa yg boleh mancanakan darah emak beliau..

baru lepas mandi mase ni..aku kuar kejap je nak amik minyak angin..sekali masuk balik, tuh diaaa, dia dah dok menenggek atas kotak 4a..dalam kotak tu semua baju² echa yang dah tak muat..

dia suka sangat nak tengok cermin sebenonye..
cantik sangat ke tu bu**l lagu tu?

mane tumpahnye kuah kan..mmg sebijik ngikut perangai emak beliau, pantang jumpe cermin..

versi yg sopan santun..

see, berjaya ke kemuncak..
darah emak beliau boleh memuncak jugak kalu macam ni..

tolong jangan tiru aksi sebegini di rumah..kalau nak buat jugak, silelah emak bapak memantau ye..

11 yang comei lotte:

cheqna said... [Reply]

ganah r echa
memang nurung perangai mok ye r tu...
hahahahaha

LYaFRINA said... [Reply]

model minyak yuu yee la ni.. aksi panjat2 sbb pakai minyak yuu yee... hehehehe

idah @mama izzya said... [Reply]

eh eh mak echa tgh wat pe blkg tu..kui..kui..

chugie said... [Reply]

huhuu... aktif echa ni tau! dh nama pun girl kan, dh tentu lah suke ngan cermin..kan echa kan?

same lah ngn fatinku, memang pantang nampak cermin skang ni, mesti di beleknye muka dan rambut pastu say 'antik nye...' :D

mummy_ayu said... [Reply]

girl kan..mesti la suka nengok cermin...he he he...careful manjat tu ye sayang...

Zaidah said... [Reply]

echa nak bersoleklah ibu....jadik model minyak yuyi pun blehlah...

mamalieyna said... [Reply]

itu baru sikit tu...belum echa tunjuk bakat sepenuhnya meng'explore'..hehe..

suka tgk cermin eh, cam ibu la kan..^_^

cantik baju echa!

azimah-Butik Nur Kasih said... [Reply]

hati2 echa, nnt jatuh mak dia jugak susah hehe...

Sricahaya said... [Reply]

dah anak pempuankan..tentula minat pada cermin..tu blm lagi barang make up mak nya di usik tu..hehehhehe

Ain said... [Reply]

cekcinya nak oiii....

hahaha...

dah namapun echa tu gegirl kan. mesti la nak tengok cermin jer manjang...

Intan Inn said... [Reply]

ermbudak2 nie pantan kita leka sket mmg ada jer akrtiviti diakan...memanjatlah palah ..erm tp hati3 yer echa..awak tue perempuan..hehehee