~Pengikut Jaijina~

Wednesday, October 20, 2010

amboi amboi amboi

kecik² lagi dah reti nak mekap segala ye..
anak dare sapelah ni? eh bukan..
sapelah mak die ni?!



note: silelah perasan akan watermark baru aku tu ye..jeles tak? silelah jeles kawan², kwang²..


18 yang comei lotte:

~aSHa~ said... [Reply]

wah bestnye kamu nak....siap ada meja solek mak kamu belikan....bertuah...mesti pandai bergaya besar nanti ni

acik mimie said... [Reply]

wah ... siap ada meja solek ni ... mekap chanteksss2 ye ... siap ada hand dryer tu ... hehehe cute

cheqna said... [Reply]

salam kak
wah....bagus si echa ni
eh kak..camana akak buat watermark tu erk???

LYaFRINA said... [Reply]

opocottttt.. aku perasannnn!!
wk mana watermark tu?? k dgn tgn mu??


ehhh rasanya ariotu tgk dh... ooo dlm fb kan?? aku igt kat blog la... x tgk lagi kat blogshop tu.. tgk skit rege dia..

LYaFRINA said... [Reply]

ehh.. ritu kat fb kan???

aku xtgk lg blogshop tu...
nk survey gak meja nyolek tu...

Fieza79 said... [Reply]

jeles WM tu...buat sniri ke..men order2 je..hikk

wahh kemain bergaya meja solek tu ye...

mamalieyna said... [Reply]

alahai comeynye tmpt makeup diaa...pinjam bleh?! =P

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

asha> hikhik, ni adiah besday dia aritu..dia kan suke panjat atas kotak tu..kan dia suke no tengok cermin..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

acik mimie> hair dryer tu eksen je..dia lom ade rambut lagi, hehe..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

cheqna> akak buat? oh no no no, akak ni bute seni..silelah beli kat http://eybizzonline.blogspot.com/ ye kalo nak..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lya> aku kan bute seni, mane tau nak buat tu semua..aku beli nga eya watermark tu..

mu nak ke? kalau meje solek tu rm100 jek..aku beli adiah untuk echa sempena besday dia..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

fieza79> alah rina mane tau nak edit² camtu..rina beli aje WM tu, hikhik..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

mamalieyna> eh, arip nak pinjam ye, hikhik..arip nak ke maen menan gegurl tu?

Sricahaya said... [Reply]

waa...dah ada almari make up sendiri yer..tak la kacau mama punya yer echa..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said... [Reply]

wah wah wah , kecik2 dh ade br make up :D nnt besa bole jd model ni, hihik

~HaiRiZaN~ said... [Reply]

salam ziarah..

wah cantiknye meja solek nye.. rjn2 solek ye.. nt bsr mst pndai solek..

cntiknye WM.. mahal x?

chugie said... [Reply]

bestnye ada meja make up sendiri.. mane beli tu yang?

ni mesti tiru mamanye ni!

Fieza said... [Reply]

Cun ar rina watermark tue..Echa nak jadi macam ibu dia la ni..dah pandai nak bergaya tue...