~Pengikut Jaijina~

Tuesday, October 19, 2010

ada bran ke?

kretip kan dia ni..ni tataulah kretip tahap macam mane? kretip tahap otomen agaknye..
memang tabik sepering lah tangan si mat salleh (agaknye) ni..
kalau tangan aku ni sampai kontot pencil tu pom belom tentu nampak hasil kerja tangan..
tangan aku ni mmg tak berseni langsung..time sekolah dulu, mase pendidikan seni lukisan akulah yg selalu dapat C, failed, hahaha..










korang boleh buat tak? cubelah korang buat..buleh? buleh?

12 yang comei lotte:

cheqna said... [Reply]

pergh...
tabik spring r...

Sricahaya said... [Reply]

mmg kreatif...
kalau aku,smp pencil tu pendek blm tentu nampak hasil..hahaha

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

cheqna> kan kan, kalau akak mmg kelaut lah, haha..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

sricahaya> haha, samelah kite..aku tgn mmg tak kretip langsung..

~aSHa~ said... [Reply]

WAU...mmg seni betul..

rina, ada lagi satu seni yg asha suka sgt...yg bina rumah dlm botol kecil..dia masuk satu2 alat tu..perasan tak? botol tu lubang kecik...tapi dlm tu boleh ada kapal la, rumah la...atau mcm2 lagi...

MamaYatie said... [Reply]

perghhh..konpem ai tak bran...huhu

chugie said... [Reply]

mak ai.. ni betul2 ke ni? camne lah die buat agaknye kan?

mamalieyna said... [Reply]

belum try dah tau, confirm tak bleh buat..harus la kasik tabik spring darab100..hehe..

Ain said... [Reply]

usah kata nak buat gitew, asah pensel pun asyik patah jer...

huhuhu...

Fieza79 said... [Reply]

perghh kretip gilerr...sape punya koje ni..??

UMMI AMNA&AMZAR said... [Reply]

Mana dia dpt itu pensil kontot byk2 ek..dr pendekar mustar agaknya...huhu sangat terer n kretif la dia....hai jina

Intan Inn said... [Reply]

wow...mmg dasyat gfgiler kreatif boleh buat mcm nie..aduhaisgtlahlembut tgn yg menghasilkan yer