~Pengikut Jaijina~

Friday, October 8, 2010

kami dan kek

ala, jadilah kan, dari tak wat pape..celebrate besday kite² aje..walhal besday dah berkurun, nak jugak ko tempek dalam belok kan..

pasal aku & hubby pose semalam, maka acara memotong kek di buat selepas maghrib..tanak cakap bnyak, layan aje gamba² semberono aku ni..photographer aku ni mmg, ikut dan aje dia..

let the picture do the job, hahah..

beli kek yg cukup² je untuk perot kitaorg..

nilah besday girlnye..selebrek sekali anak banak..

acara potong kek yg havoc..si echa mmh tatau nak dok diam..

last but not least, hahaha..

note : walaupon tak meriah tp tetap syok..

10 yang comei lotte:

cha said... [Reply]

boleh tak post, haha... macam dah lama je tak makan kek. lawala blog dia.

acik mimie said... [Reply]

simple celebration but so meaningful kan ...

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

cha>
eh, nak ke..oke² nnti kite post ye, hehehe..ala, blog kite bese² aje..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

acik mimie>
betul tu, sederhana tp besh..

Sricahaya said... [Reply]

simple tapi sonokkan..
ni kalau si umairah ni hbs semua nak ptg sendiri..hehehe

Intan Inn said... [Reply]

wahh celebratelah juga walaupun simple kan...erm intan tak buat lg utuk anak hari tue ...antilah..heheheherm rina ada award tau nanti amik yer

Fieza79 said... [Reply]

fieza pon ari tu celebrate sekali dgn anak banak...jd la tu..kek dh lawa sgt tu...mesti sedap kek tu..manis gilaa..

mamalieyna said... [Reply]

ok la tu..tetap dirai kan...? ^_^

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said... [Reply]

gamba last but not least yg tak tahan tu.. hehehe

Fieza said... [Reply]

ok la tue celebrate anak beranak jer..janji ada gak kenangan kan