~Pengikut Jaijina~

Saturday, October 23, 2010

hadiah kontes

hari ni nak update hadiah kontes..
gap pyjamas ini akan menjadi pemilik untuk pemenang tempat 1st, 2nd & 3rd + cash $$$..
yang balance tu belom decide nak buat ape lagi..

memandangkan penyertaan adalah sangat menggalakan, maka aku kenalah buat cabutan bertuah..tapi hadiah untuk cabutan bertuah aku belom cari lagi..ini unexpected punye benda..


gap pyjamas ini adalah bersaiz hanak² 5T..eloh sebab ianya small cutting, makan fit untuk hanak² 4T..tapi kalau hanak² korang beso, 3T pon boleh pakai..

itu pasal syarat penyertaan aku adalah :-

5. letak kan sekeping sahaja gambar kanak² yg korang rasa terbaik kecomelanya..kanak² (tak kira anak korang atau bukan..asalkan jgn colik anak org lain, sudaaaa) terbabit hendaklah berumur diantara 1tahun hingga 4 tahun..

model cilik ini menggayakan gap pyjamas..
tang lengan ngan suor tu laboh bebenor..iyolah, budak setaun verangan nak pakai baju budak 4 taun maaa..

15 yang comei lotte:

UMMI AMNA&AMZAR said... [Reply]

ala..cutenye...ade chance ke anak ummi nak dpt nih? :-)

LittLeMyRsHMaLLoW said... [Reply]

cuTENYeRRRR!!!
=)

bizzonline said... [Reply]

np kite x psn ade kontes ni ek..
melopeh den tau

mamalieyna said... [Reply]

wooo kiut miutnye...syoknye kalau dpt free ni..hehe..ha'a dia small cutting kan..cam fit sket..so besar sket pun takde hal..eh berangan cam dpt jer..=P

alahaii hope ada la luck!

chugie said... [Reply]

emm bestnye hadiah die rina.. sape lah yang dapat tu agaknye! bertuah badan..

tak pe kalau dpt baju besar, atleast dapat pakai juga nanti..

LYaFRINA said... [Reply]

iomei2nyerrr...

aku chop hok purple gelap tu..
tomeiiiii laaaaa

zietyrahman said... [Reply]

comelnye..

Sricahaya said... [Reply]

cantik baju gap pyjamas tu..rezeki sapa la tu yerk..

Nisa' Azman said... [Reply]

Nk, nk pyjamas tue..my baby yg nk, hihi.. ^_^
Hope we can win!! Amiinn!!

transformed housewife said... [Reply]

hadiah2 best! kalau ada rezeki nanti, alhamdulillah.

Lelord said... [Reply]

naaakkkkk

mommy2z said... [Reply]

wah bestnye hadiah!cantik2

kakyong said... [Reply]

memang cantik baju ni... ;)

kemma said... [Reply]

cutenya hadiah contes..hope adela rezeki ammar:)

~aSHa~ said... [Reply]

wah bestnye hadiah..terbaekkkkk..thumbs up kepada penganjur contest...

ada ke rezeki baby ek?