~Pengikut Jaijina~

Wednesday, September 1, 2010

pesai apa ngan aku hari nih..

haishh, pesai ape ngan aku hari ni? (lemau semacam (macam biskut mery kat umah aku) aje..

pagi tadi nak bangun sahur lemah gile..sampaikan masak sadin pon rase macam ntah hape²..terlebih masin..
pastu nak sambung aktibiti terjun tiruk tak menjadi..si echa plak dok ngaco, hukhuk..jeles aku tgok laki aku, nikmat aje membantai tido sampai ke pukul 8.30am..sudahnye kepala weng² semacam (ade yg membuta kat surau nnti ni)..

bile kepala weng² ni ade je yg tak kene..pas dah hantar si echa kat taska, bs dia sms "susu echa tak bawak ke?" jauh jugak nak patah balik tu, wo wo wo..nasib baik pagi ni mood laki aku elok (sbb bagi chance dia tido sampai kol 8.30)..kalau tak menadah ajelah telinga aku ni kene dgr bebelan padu berbakul²..

bile dah sampai opis, tima nak naik tangga tu barulah aku teringat..barang dalam kete laki aku tertinggal..barang tu aku kene poskan hari ni..adoyaii, ape kene ngan aku hari ni..hello, baru puasa yg ke-22, takkan dah mood nak raye kot?!

note : mmg sahlah, aku dah terkena santau modd nak raya, haaaaaaaa..jom layan lagu raya, lalalala..


14 yang comei lotte:

cheqna said... [Reply]

ye ke kak kena santau??
ntah2 akak yang menyantau ni
hehehehehehe
sabar kak..lagi seminggu ok

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

cheqna> haha, akak sesaja nak menyantau diri ni..mmg tadek mood la ni chqna uit..mood dah everywhere nih..

idah @mama izzya said... [Reply]

hamboi2..mcm2 yg dilupakan yek..
sabo2 yek kuih semperit tu x kemana..kih..kih

Sricahaya said... [Reply]

ada je yg tak kena yerk..biasalaa, bila badan letih, bt pape pun serba tak kena.. :)

mamalieyna said... [Reply]

moh kite layan lagu raya...hehe..bila kepala dah tingtong, sure ada je tak kena kan..huhu..

Rizziela said... [Reply]

memang moodnak raya mai dah tu....

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

idah> tulah, dahlah kite ni jenis pelupa..

hikhi, semperit akan dikerjakan minggu depan, tunggu...

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

idah> tulah, dahlah kite ni jenis pelupa..

hikhi, semperit akan dikerjakan minggu depan, tunggu...

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

sricahaya> badan mmg letih semalam..nak² puasa ni mmg bermalas² aje kekdahnya..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

mamalieyna> tulah pasal kak..sampai skang ni kepala fenin², ting ting² nih..adehhh..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

riziela> tulah, kepala ni dok pk baju raya aje nih, ekeke..

Fieza said... [Reply]

Bukan Rina jer tau..Fiza pun sama angain malas nak datang opis dah datang skang ni. Dok ingat nak raya ja ni.

Zaidah said... [Reply]

samalah kita tak ade mood....

Intan Inn said... [Reply]

erm rina pun hilang mood ker..hehhe erm jomlah sama2 kita datang mood yg happy tuk raya nie eh...