~Pengikut Jaijina~

Saturday, September 4, 2010

i am sowwie..

hagak² dah 2 hari kan belog aku ni sepi aje..aku dalam mood keMalasan..sius weyy, MALAS..

sorry jugak aku tak terjah rumah uols..dalam kepala otak ku ni pk nak balik kampung aje, sius i tell u..

kat rumah, keje² dah bnyak terbengkalai..kalau kain baju tu, semalam punye jemuran, esok luselah aku lipat..pastu peram dalam bakul agak² nak pakai nnti mencari barulah aku transfer dalam gobok..sapu lagilah haram, seb baik ade penyedut hampeh gas, kalau pakai manual, hagak² rumah dan berkulat baru nak sapu kot..naseb baik si somi tu memahami si isteri yg dah sedia malas ni..kalau tak, berbutir² peluru dah aku kene..

bab kuih raya pulak, dah lame dah aku tak setat membakar..setakat ni 1 jenis aje yg aku buat..nak sambung balik mmg mood aku dah kelaut dah..plak tu, asal lepas berbuka aje mulelah nak buat kuak kupu²..mate dah berat, syaiton dok bergayut 5-6 oker dah..

kalau boleh aku nak cenggini sokmo, bahgia kan..

korang pon macam gini jugak ke? maklomlah, hari ni dah 25 ramadhan..mesti dalam kpale otak tu pk nak beraya aje kan..hari² dok kaundaun raya aje..

note : aku tiap kali nak raya mmg kelaut mood aku ni..bukan setakat hari raya puasa, mahupon hari raya haji..hari raya cina pon mood aku ni ade pasang surut..

5 yang comei lotte:

idah @mama izzya said... [Reply]

tak yah ar ketengah laut sgt..main kat tepi pantai dah ar..hik..hik

idah ada tika mari gok malas..tp smgt nak raya tu ada ar..lg plk nak raya umah ayah..uiss x sbr plk

LYaFRINA said... [Reply]

mood aku pon kelaut.. kelaut dalam g..
jgn karam x timbul2 doh r.. kalo g2.. kna pgil karamsigh walia r plok....

aku rasa thn ni mcm kosong skit.. xdok mde2, ntah r.. KOSONG..

weii kalo blik kmn kbo r sepatoh dua patoh... kalu xboh patoh.. mu wak putus2...

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

idah> hukhuk, nak wt gane idah, dah hanyut dah ni..takleh nak selamat dah ni..

tahun ni pon raya ngan family rina, insyaallah..tu yg tak sabar²..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lyafrina> kalau aku dah karam tu, panggil karam singh walia pon dokleh selamat doh..lemas doh kalu gitu, haha..

bakpe KOSONG lak, raya aje..aku pon barang² dop bli mane gok..

bereh, balik nnti aku oyak ar ke mung sepatah 2 kata, hahaha..

Fieza said... [Reply]

Biasa la Rina semua orang macam tue skang ni