~Pengikut Jaijina~

Wednesday, September 29, 2010

lambat bersiaran

chait, tajuk dah macam dj radio kekdahnya..maklomlah, aku kan blogger tegar, tegarlah sangat kannn..ate, blogger tegar haruslah berapdate blognye hari²..tu yg sampai ade n3 tangkap muat, hohoho..

okeh², berbalik pada tajuk..aku lambat masuk opis arini..bawak si echa gi cucuk setaun..ramailah kahnak² yg kene cucuk tadi..kalau kat kenek sini, hari rabu adalah hari main cucuk²..


kamain sonot dak ni kat kenek tadi..habis selurh pelusuk kenek dia jelajah..yang penat ni aku ler..sekali jatuh bile kene pelok ngan bopren (budak kat kenek tadi)..nangis sejap..insapnye sejap jek, pastu mengganaz semula..adoyaiii..

nmpk aje jarum dah nangis, tu blom cucuk lagi..terpaksa mintak bantuan nurse sorang lagi nak kasi pegang budak ni..meraung sudahnye, bangunan seblah boley dgr..masuk kete, kasi susu, tido..

ni hadiah yg aku janji²kan pada pengkomen tegar..esok² aku baru pos ye korang..nak buat n3 lain aku sakit kepala pulak ni..kire macam rojak n3 lah ye, maafin gue ye, kire halal yo..

so pada mereka yg terpilih, tunggu ye..tp ade lagi yang tak emial kan alamat ler.. nak tau sape yang kene, cek kat sini..

note : malam ni stanby ajelah..si echa mungkin akan demam..


16 yang comei lotte:

cheqna said... [Reply]

wah..setahun sudah ye echa
memang echa akan demam ke??
x pe..moga echa kuat k..=)

zue @ annaleeya said... [Reply]

betul tuh rina... kena standby, takut echa demam.... balik karang bg mkn ubat demam.... besenya cucuk sethn mmg akan demam....

rinaaaaaaa..... dok aciiiii.... nok gok tudung tuh.... huwaaaaaaaaaa.....

Ain said... [Reply]

cian echa kena cucuk, jangan domam udah ler....

bagi echa makan ubat awal2 la rina...

mamalieyna said... [Reply]

kena cucuk jgk dia..wuwu..arif pun nangeh gak..naangeh bkn sbb kena cucuk..tp sbb tgk nurse pelatih punyalah ghanai..semua dok aim dia..mau tak meraung, kejap jelah..kuar dr bilik cucuk tu, senyaplah..huhu..

hope tak demam ye echa!

waaa cantiknya hadiah tuu..eh akak lum email eh..sblm ni dh ada kan address..

~aSHa~ said... [Reply]

wah bestnye dapat tudung tu..siapa la yerk bertuah..ehehhee


balik kang tuam dulu tmpt cucuk tu tau..

[-suziey-] said... [Reply]

cpt2 tuam ngn tuala suam kt tpt kena cucuk tu..insyaAllah xdemam..aQeel alhamdulillah xpnh demam..kena tuam cpt2 lps cucuk..hope dia xdemam la..

Fieza said... [Reply]

Kejap jer dah besar echa. Selalu cucuk mmg echa demam ek. Setakat ni Syakil lum pernah demam bila cucuk. Lain budak lain kan. Echa dah dapat kaki ke Rina

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

cheqna> echa setiap kali cucuk mesti demam..hope cucuk kali ni tak demam lah hendaknye, riso tau kalo die demam..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

zue> tadi mase kat kenek, kakak tu cakap cucuk setaun mmg sakit..dah stanby ubat demam kat taska, harap² oklah..

hehehe, kalau ade lebih nnti rina pos kat akak tau ^_^..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

ain> rina dah staby ubat dah kat taska, die nak makan ubat tu punyelah hazab..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

mamalieyna> echa ni belom cucuk lagi dia dah meronta²..terpaksa panggil nurse sorang lagi mintak pegang kaki die..

akak punye add dah ade dah ^_^

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

asha> asha pon dapat jugak ler..

owh, kene tuam ye kat tmpt cucuk tu..blom penah buat lagik..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

[-suziey-]> tulah, echa setiap kali cucuk mesti demam..skang ni stanby ubat ajelah..then kasi makan scoot..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

fieza> echa senang nak kene demam..mybe sebab dok taska, tu yg selalu demam..echa dah boleh berlari dah, tu yg selalu jatuh²

kmieja said... [Reply]

tomei-tomei echaaa......kena cucuk pon steady lagik:):)

'auntie doakan tak demam.....pergi jauh2 demam...jgn dekat kat echaaaa:):)'

~~Ciklinn~~ said... [Reply]

besttnyerr tgok anak dara berbaju pink.... geget karang taulah..