~Pengikut Jaijina~

Thursday, September 23, 2010

berita baik..berita baik..

Mood melekat sampai 2-3hari kot..
gulung ke bawah untuk fresh n3..

echa 1st birthday is just around the corner..2 days left menjelangnya hari ulang tahun yang pertama buat NUR AISYAH, si anak dara aku tu..

maka dengan itu aku berbesar hati nak kasi something buat top 10 pengkomen² tegar dalam blog aku ni..hadiah akan di update pada next² n3 ye kome..


so pada mereka² yang tersenarai di atas, silelah emailkan alamat rumah atau opis atau sekolah atau mane² tempat yang senang abang posmen nak poskan barang nnti anda ke jaijina@yahoo.com beserta dengan no pfone sekali ye..

kerana koranglah aku semangat untuk berbelog..dan kerana koranglah belog aku berapdet tiap² hari..sayang korang semua..

14 yang comei lotte:

cheqna said... [Reply]

wah...
cheqna di tempat ke3????
perghhh bangga ni
hehehehehe
ok nanti cheqna emelkan secepat yang mungkin
lalalalalala

Fieza79 said... [Reply]

fieza di tmpat ke-4...sgt bangga..! maseh2...! alamat fieza simpan lg tak..? kena bagi lagi sekali ke..?? hehee

idah @mama izzya said... [Reply]

eh ada jgk ke nama idah..hik..hik
nnt idah kasi kut fb yek

dan kerana rina & rakan2 rajin jenguk blog mamaizzya,idah lg semangat nak berblog wpun kdg2 culas nak apdate..
tqvm..muah..muah

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

cheqna> cepat tau cheqna, nnti hakak pass kat org lain, lalalala..

ahaks, gurau aje..no 3 tu takde sape boleh rampas tahkta, hikhik..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

fieza79> rasanya ade lagi add fieza dalam inbox email tu..tp better bagi sekali lagilah ek, hikhik..

rina ni jenis yg mudah terlupa ^_^..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

idah> okey², nnti kasi tau..rina tunggu..

samelah, sebab anda² semua ghajin melawat + komen belog rina, so rina kenelah kasi something kan..

Rizziela said... [Reply]

saya bukan pemgomen yg setia :(

Sricahaya said... [Reply]

uikss...termasukla..hehehe thank's rina..nanti kita emailkan alamat.. :)

Fieza said... [Reply]

Eh Rina nak confirmkan ni. Takut salah orang lak. Fieza tue fiza ker. Kalu betul wah bestnya nak dapat hadiah..

zue @ annaleeya said... [Reply]

mane aci.... nama akak takdok... huhuhu!!!

ainazliena said... [Reply]

slalu komen kt cbox jek..x msuk list lerr..ahaks..

mamalieyna said... [Reply]

waaah syok ni..no.1 sekali ada hadiah special tak..hehe..memain jer..pepun thanks ya..nnti akak email yeh! yeaaa! ^_^

~aSHa~ said... [Reply]

wah asha pun ada sekali..tq tq..

Ain said... [Reply]

sorrryyy akak ketinggalan kapal terbang....

terlepas pulak n3 ni, nanti akak email kat awak yer.