~Pengikut Jaijina~

Monday, September 6, 2010

mamai ke tido?

Adalah dimaklumkan, Pusat Latihan akan bercuti bersempena dengan Hari Raya Aidilfitri bermula dari 9hb Ogos 2010 (Khamis) sehingga 19hb Ogos 2010 (Ahad). Kelas akan bermula seperti biasa pada 20hb Ogos 2010.
skang ni bulan SEPTEMBER le sengal..

ni gara² aku mamai, dalam kepala otak pk nak raye aje..naseb baik blom tempek kat notice board lagi, kalau tak lunyai aku kene bambu..dapat sarapan free aje..sengal..

note: adoyai, aku dah tak leh nak pokes ni...help me, help me..


12 yang comei lotte:

ainazliena said... [Reply]

x mood nk keje ni..nk pgg pen pon x lalu..dpn bos je kunun2 wat keje..blkgn bos..mgularr..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

hikhi, samelah kak aina..rina pon malas gile nak wat keje..tp tenet rajin pulak, isk isk isk..

mamalieyna said... [Reply]

kihkihkih..takpe sengal camni mmg selalu terjadi kt semua orag! =P

cheqna said... [Reply]

muahahahaha
nak gelak je

LYaFRINA said... [Reply]

ahhhaiiii..
sama mcm aku aritu.. kat post FB..
malu aku wei kena hentam .. org start cuti raya sept..
tp aku g tulis OGOS..

idah @mama izzya said... [Reply]

xpe mamai skali skala
jgn berkala2 dah ler..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

mamalieyna> itulah, nasib ler terjadi pada semua org..takdelah nmpak macam parah aje penyakit rina nih, ekeke..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

cheqna> jgn gelak sakan cheqna, babab nnti..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

lafrina> ekeke..mu mood nak raya awal sangat tu..

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

idah> time² dekat nak raya nih mmg mamai sokmo..

Intan Inn said... [Reply]

erm bukan mamai tue...sbb mood raya byk sgt.hehhe,..

Fieza said... [Reply]

ha..ha..jauh tul mood kejer Rina lari ek..Tak per la raya punya pasal kan..ha..ha..